En brudekjole er det viktigste plagget i ditt liv. Her er ti brudekjoler til inspirasjon, og som får deg til å drømme deg bort.

Av: Ingrid Bruvik Foto: whiteonbridal.com

 

Det er lov til å drømme seg bort i et hav av tyll og blonder.

Er du en bohemsk brud, eller en klassisk brud? Uansett hvilken stil du foretrekker så finner du helt sikkert noe som passer akkurat din kroppsfasong og budsjett.

Det gjelder bare å ha litt tålmodighet og være flink til å ta avgjørelser. 

Romantisk med blonder 

Liker du prinsessefasong eller havfruefasong? Uansett fasong på kjolen er det blondene som er med på å gjøre helhetsinntrykket romantisk. Blonder er det sikreste valget dersom du vil være en klassisk brud.

Blonder kommer selvsagt i utallige variasjoner, men de store som dekker kjolen er tidløse. 

Brudekjoler-stavanger-kristiansand-nettbutikk-blonder.jpg

Brudekjoler-stavanger-kristiansand-nettbutikk-blonder.jpg
BLONDEDRØM: Uansett hvilken kjolefasong du velger, er det like vakkert med blonder. Kjole fra «Samaya»/White One og «Saura» fra White One FOTO: Whiteonbridal.com 

Tyll og lag på lag 

Tyll gir alltid en dramatisk effekt. Det samme gjør lag på lag med chiffon. Begge materialene er som skapt for bryllup, da materialene er florlett og gir kjolene et overjordisk preg. Perfekt når du skal skride opp midtgangen. 

Brudekjole-på-nett-2018.jpg

Brudekjole-på-nett-2018.jpg
TRENDY TYLL: Fasongen på kjolen kan gjerne være kroppsnær, men uten å miste bevegelse om du velger tyll og chiffon. Kjole «Jabel» /White One og «Fe» fra White One FOTO: Whiteonebridal.com 

Sateng og chiffon

Sateng er ikke forbehold gamle damer på slottsball. Det blanke materialet har fått en ny vår etter at de mer trendfokuserte designerne har gjort det til sitt. 

Dette lett utskjelte materialet har blitt assosiert med «tante-fasonger» og førstedamer på statsbesøk. Den nye magien ligger i uventet design, slik som bruk av lommer og båthals – også på brudekjolen. Florlett og gjennomsiktig, chiffon kan bli moderne på samme måte som sateng. Og ikke minst sofistikert og sexy.  

Brudekjoler-pris-Oslo-Bergen-Trondheim.jpg

Brudekjoler-pris-Oslo-Bergen-Trondheim.jpg
MODERNE: Lommer på brudekjolen og båthals er kanskje ikke noe for den klassiske bruden, men er perfekt for den mer motebeviste og uredde bruden. Kjole «Sabrina» fra White One og «Bishop» fra Papilio. FOTO: Produsentene 

Kroppsnært 

Du vil se perfekt ut på den store dagen, og har sikkert spist sunt og trent. En kroppsnær brudekjole klynger seg til alle kroppens kurver, men trenger ikke å være for avslørende av den grunn. Havfruefasongen med ulike detaljer som splitt, eller et lite slep, skaper balanse. 

Brudekjoler-Norge-bohem-åpen-rygg-blonder-armer.jpg

Brudekjoler-Norge-bohem-åpen-rygg-blonder-armer.jpg
KROPP ER TOPP: Kroppsnære brudekjoler er veldig vanlig. Er du redd for at det blir for sexy, velger du en med splitt eller slep. Som disse kjolene fra «Fe» fra White One og «Yuriana» fra White One. FOTO: Whiteonebridal.com