Det finnes flere bryllupsblogger rundt omkring på det store internett – og her er noen av dem. Bruk dem til inspirasjon, tips og råd.

Av: Lise Bjørk Foto: Brudeblogg.no

Uansett om du trenger inspirasjon til hvor du kan finne den perfekte kjolen, hvordan invitasjonene skal se ut eller hvilken fotograf du skal velge til bryllupet, finnes det en rekke bryllupsblogger som kan hjelpe deg. Flere deler også erfaringer fra eget bryllup, og gir tips til hva du må huske til den store dagen. La deg inspirere av tidligere bruder og bryllup.

Norske bryllupsblogger

Ønsker du å gjøre det meste selv til den store dagen, og bruke mindre penger på et bryllup kan det være aktuelt å sjekke ut denne bloggen – Gjør det selv - bryllup. Her får du massevis av inspirasjon til sminke og hår, invitasjoner og bordkort.

Andre norske blogger som kan være spennende å sjekke ut er Brudeblogg.no og Bryllupsvenner.no. Her får du alt av tips og råd du måtte trenge til den store dagen. Bryllupsvenner går også gjennom alle stegene fra forlovelse til bryllupsfest. Her kan du boltre deg i inspirasjon og informasjon.

Norsk-bryllupsblogg-brudeblogg.jpg

Norsk-bryllupsblogg-brudeblogg.jpg
BRYLLUPSBLOGG: På Brudeblogg.no finner du inspirasjon til det aller meste innen bryllup. Bloggen har i tillegg vakre bilder og gode tips. Foto: Faksimile fra Brudeblogg.no

Internasjonale blogger

Internasjonalt finnes det enda flere bryllupsblogger enn i Norge. På Ruffledblog.com får du gode råd til alt av forberedelser, og du finner også en egen kategori med «DIY», dersom du ønsker å gjøre mye selv.

Vil du ha et tema på bryllupsdagen din? Kanskje du vil få inspirasjon til måter å gjøre dette på, og se noen bilder av hvordan det kan bli? Da bør du sjekke ut Greenweddingshoes.com. Her er det proppfullt med inspirasjon, og en hel haug av flotte bilder.

Bryllupsblogg-inspirasjon.jpg

Bryllupsblogg-inspirasjon.jpg
BRYLLUP: Det er mye som skal på plass til et bryllup, og da er det genialt og se hva andre har gjort, og ta med seg tipsene deres i sin egen planlegging. Faksimile: Somethingturquoise.com

En blogg for enhver smak

En bryllupsblogg som viser litt mer utradisjonell inspirasjon er Rocknrollbride.com. Fargerike kjoler, spennende bordpynt og noe litt utenom det vanlige. La deg inspirere til å tenke utenfor boksen.

For et utendørs bryllup med et litt mer rustikk tema, er bloggen Rusticweddingchic.com noe for deg. Her får du tips og ideert til hvordan du kan pynte lokalet, hvilken type kjole som passer og alt annet.

Somethingturquoise.com får du tips til flere DIY-projekter, om det så er en liten del av bryllupet, eller at du ønsker å gjøre alt selv. Bloggen er full av impulser for alle som ønsker å gjøre flere av forberedelsene til bryllupet på egenhånd.

Stylemepretty.com får du masse informasjon til hvordan du kan ordne til bryllupet basert på sesongen du gifter deg i. Her kan du se se bilder fra andre sine bryllup og la fantasien vandre.

For brudgommen

Helt til slutt kommer en anbefaling som passer til brudgommen. En helt egen blogg for menn – av menn. Denne bloggen kan hjelpe brudgommen i prosessen, og det er også masse inspirasjon til forlovere. La mannen ta del i inspirasjonsletingen, og anbefal han siden, Themanregistry.com.