Riktig undertøy til selve bryllupet kan løfte hele antrekket og gjøre underverker for formene dine.

Det gjelder å velge riktig undertøy under brudekjolen, og det holder ikke å tenke på at det skal være sexy og romantisk, man må også tenke praktisk og funksjonelt. Heldigvis i våre dager kan dette ofte la seg kombinere. Å finne det perfekte undertøyet krever tid og planlegging, og masse prøving og feiling. Undertøyet skal forme kroppen og få brudekjole til å sitte enda litt bedre, så bruden bør definitivt prøve undertøyet under kjolen så fort som mulig.

. Kjolens fasong, materiale og struktur bør definitivt spille en rolle for hva slags undertøy man velger. Et korsett kan være en god idé på en såpass lang dag, siden det gir bra støtte til både rygg og byste, men kledd i korsett kan det hende at kjolen plutselig sitter litt videre over ryggen enn når man har på en vanlig BH, og bør tas inn Er kjolen av tynn silke, bør man gå for en underkjole som glatter ut, slik at linjer etter truse og BH ikke blir sjenerende. Pass på at underkjolen er riktig lengde, ikke for lang. Har man kjole med bar rygg er en BH med stropper i kryss et godt alternativ.

Prøv å finne undertøy i lik farge som kjolen slik at det blir mest mulig usynlig under antrekket.

Supertynt såkalt usynlig undertøy er også et godt alternativ, og er veldig behagelig å ha på, særlig på en varm sommerdag. Det er kanskje ikke det vakreste undertøyet i sortimentet, men hvorfor ikke kjøpe et ekstra sett sexy blondeundertøy og skift før bryllupsnatten?

Flere steder i utlandet, og også stadig mer i Norge, er det blitt tradisjon at brudgommen en eller annen gang i løpet av kvelden skal ta av og kaste brudens strømpebånd hvorpå festens mannlige deltakere skal prøve å få tak i det. Den heldige som fanger strømpebåndet blir den neste som skal gifte seg… Dersom man har tenkt å gjøre dette, er det viktig å finne et riktig lekkert strømpebånd slik at det blir litt stas å få tak i.