Godteri og søtsaker er ikke bare moro for barna. Hvorfor ikke sette opp et naturlig samlingspunkt i lokalet bestående av krukker med fine drops, etasjefat bugnende av deilige cupcakes og friske bær?

Ikke bare vil gjestene samles der og plukke litt smågodt og prate over krukkene utover kvelden, de kommer til å elske denne originale og morsomme ideen og snakke om den lenge etterpå.

Hvordan godteribaren organiseres kommer an på selskapet. Er det mange barn i bryllupet, er det selvsagt fint å tilrettelegge for dem, både med tanke på høyde på bordene og utvalg av søtsaker. Dersom man har anledning, går det også an å leie både popcornmaskin og sukkerspinnmaskin for kvelden også. Dette er innslag som står høyt i kurs særlig hos barna, men flere av de voksne kommer til å digge dette også, spesielt utover kvelden! 

Holder du et bryllup med bare voksne gjester tilpasses innholdet i godteribaren deretter; herlig konfekt med cognac, morsom spritgele og fondue.  Jordbær og melon, nøtter, makroner og annen snacks er det også plass til på en slik oppdekning, det er bare fantasien som setter grenser. 

 

Finn frem det du har av lekre serveringsfat, krukker og glass, og fyll dem opp med fargerike godbiter. Det er utrolig hvor flott det kan bli til slutt. For å sette en ekstra spiss på det kan innholdet i baren for eksempel fargekoordineres slik at alle bitene passer til bryllupets fargetema, noe som vil bli veldig elegant og imponerende.