My Wedding gir dere en komplett oversikt over alle bryllupsmessene i Norge for 2020. Ønsker du å finne en lokal bryllupsmesse som viser deg de siste trendene innen brudekjoler, brudefrisyrer og make up for bruder, så får du en flott oversikt over alle bryllupsmessene i Norge her.

Det vil bli arrangert en stor bryllupsmesse med brudeshow den 23.februar 2020, fra kl. 13.00 - 18.00 i Trondheim og her kommer de store aktørene innen bryllup til å delta. Vår kreative leder har lovet en fanatstisk visning av brudkjoler. Billetter til denne brylluspmessen blir lagt ut i februar.

Den 27. oktober fra kl 13.00 - 16.00 vil Norges største bryllupsmesse bli arrangert i Oslo sentrum og her blir det brudeshow hvor vi viser brudeskjoler fra de fremste brudekjolemerkene i Norge. Det vil bli over 40 utstillere hvor du får en veldig store bredde i utstillere. I tillegg vil Norges fremste bryllupseksperter ha et brudeseminar hvor du får alle tips og råd for å planlegge det perfekte bryllup.

Billettene er nå lagt ut og det lønner deg å være tidlig ute for å sikre seg en plass til årets begivenhet i bryllupsbransjen. Plassen til bryllupsmessene i vinter ble revet bort på rekordtid.

Her ser dere en video fra bryllupsmessen på Hotel Continental og intervju med en av utstillerne rundt brudekjoletrender:

For påmelding gå til Norges største bryllupsmesse i Oslo

Den 20.10.2019 blir det bryllupsmesse  i Bergen fra kl 13.00 -18.00 og her vil Norges beste bryllupsplanlegger gi deg tips og råd for å planlegger ditt bryllup. Bergens fremste brudesalong vil vise dere brudekjoler og gjennomgå de siste brudekjoletrendene. For å melde deg på deg på bryllupsmessen i Bergen, så klikk på linken.

Den 12.10 vil det bli arrangert bryllupsmesse og brudeseminar i Frimurerlosjen i Trondheim sammen med Tessem brudesalong. Gå til oversikten over bryllupsmesser for å kjøpe billet.

Den 23.01.2020 er det bryllupsmesse på Åpen Scene  i Oslo.

Den 03.02.2019 blir det arrangert bryllupsmesse i Trondheim på Scandic Nidelven og ønsker du mer informasjon så gå til denne siden

Den 23.02.2019 blir det bryllupsmesse og brudeseminar på Clarion Air  i Stavanger fra kl 13.00 -16.00 og her vil Norges beste bryllupsplanlegger gi deg tips og råd for å planlegger ditt bryllup. Stavangers fremste brudesalong vil vise dere brudekjoler og gjennomgå de siste brudekjoletrendene. For å melde deg på deg på bryllupsmessen og brudeseminaret på Charlottenlundl så klikk på linken.

Fantastiske Refsnes Gods vil ha bryllupsmesse og brudeseminar den 10.02 fra kl. 13.00 - 16.00.

På grunn av stor etterspørsel er bryllupsmessen og brudeseminaret på Continental fullbooket og det er satt opp et nytt bryllupsarrangement i Oslo den 21.02. Klikk her for å får oversikt over alle bryllupsmessene i Norge eller for å melde deg på en bryllupsmessene