Mange er veldig opptatt av brudekjole og brudefrisyre men glemmer helt å tenke på riktige brudesko. Her er rådet som redder deg fra minst en plage til bryllupet.

Noen er flinkere til å gå på høye hæler enn andre. Er skoene helt nye hjelper det ikke så mye at du har gått på hæler før. 

Velg riktige sko

Det er ikke til å komme unna at du får en finere holdning med høyhælte sko. Samtidig er det ikke lett å få fram et ekte smil når skoene strammer og hele kroppsvekten din skal bæres på tåballene. Har du noen gang gått på høye hæler vet du akkurat hvor tåballene dine er. Det er altså området rett bak tærne og som er nærmest gulvet når du har på høye hæler. Er skoene dine av god kvalitet skal du kunne fordele vekten på både tåballene og hælene dine. Så prøv skoene mer enn to meter i butikken, og kjenn etter om du klarer å gå på skoene i mange timer. Det er synd om du skal bli sittende mens andre fester for harde livet i ditt bryllup. Å fly rundt barbeint er heller ikke særlig elegant. 

 

Ingen grunn til å spare

Det er ikke nødvendigvis sånn at du skal kjøpe de dyreste skoene du kommer over selv om de er til bryllupet ditt. Det finnes rimelige sko som kan fylle alle krav du måtte ha. Det som imidlertid er lurt å gjøre er å bruke skoene flere ganger før den store dagen. Om du er redd for at de skal bli for slitte og møkkete kan du bruke de hjemme når det passer. Hvis skoene har fått formet seg etter føttene dine blir de mye mer behagelige å bruke når du skal ut og skinne som brud.