Her får du en oversikt over alle bryllupsmessene og brudeseminar i Bergen. På bryllupsmessene så får du se det siste innen brudekjoler, brudeseminke, brudefrisyrer.

Den 18.01.2020 blir det bryllupsmesse og brudeseminar på Opus X fra kl 17.00 -21.00 og her vil Norges beste bryllupsplanlegger gi deg tips og råd for å planlegger ditt bryllup. Bergens fremste brudesalong vil vise dere brudekjoler og gjennomgå de siste brudekjoletrendene. For å melde deg på deg på bryllupsmessen og brudeseminaret i Bergen så klikk på linken.

I Bergen vil det bli arrangert en spennende bryllupsmesse i 18. oktober 2020 fra kl. 1200 - 16.00  i Bergen sentrum og her blir det brudeshow og stort utvalg med utstillere.

Det vil bli dekket opp bryllupsbord slik at du skal få se de siste trendene og få gode råd for å sette opp ønskelister til deres bryllup.En lokal blomserhandler  lager fantastiske bryllupsbuketter og dekorasjoner som setter prikken over i til deres bryllupsdag.Gullsmed viser dere et stort utvalg av bryllupsringer som skal gi uttrykk for deres store kjærlighet til hverandre. Lokale partnerne viser dere kaker, make-up, hudpleie, foto og frisyrer.

Klikk her for å få oversikt over alle bryllupsmessene i Bergen og Hordaland og de blir oppdatert  i disse dager. Her kan du medle deg direkte på bryllupsmessene i Bergen og Hordaland.