Håret bør få like mye omtanke som kjolen og det er viktig å starte i god tid før selve bryllupsdagen.

Bryllupsfrisyren setter prikken over i’en på helhetsuttrykket. Gode stylingprodukter kan gjøre underverker for å få en fin frisyre, men ingenting kan få håret ditt til å se sunt ut om det ikke er det.

Start nå

Det første du må gjøre for å få et sunt hår er å gå til en frisør og få klippet bort alle slitte tupper. Uansett hvor kort eller lang tid det er til bryllupet, det er aldri feil å ta vare på håret sitt. Bruk gode hårprodukter som faktisk gjør at du får fint hår. Selv om sjampoen og balsamen hos frisøren koster mer enn det du finner i matvarebutikken, så er det vel verdt investeringen. For det første har du produktene lenger siden ingrediensene er effektive slik at du kan bruke lite hver gang, for det andre har de noe i håret ditt å gjøre.

Få profesjonell hjelp

Snakk med frisøren din om hva slags hårtype og hodebunn du har slik at frisøren kan anbefale deg riktig behandling av ditt hår. Du vil få råd om hvor ofte du bør vaske håret, hvor ofte du trenger å bruke kur og hvor ofte du trenger å klippe det. Spesielt hvis du ønsker å spare håret til bryllupet er det ekstra viktig å få bort de slitte tuppene. Langt hår er flott om det er sunt, men desto mindre pent om halve håret er flisete og slitt. 

Husk innsiden

Håret og huden er det siste på kroppen som får næring. Jo mer næringsrikt du spiser, jo sunnere hud og hår får du med på kjøpet, i tillegg til alle de andre helsefordelene. Vurder gjerne kosttilskudd dersom du vil være sikker på at du får i deg alle de viktige næringsstoffene kroppen din trenger hver dag.