16. februar var det bryllupsmesse og brudeseminar på flotte Hotel Continental i Oslo. La deg inspirere og se alle fantastiske bildene fra bryllupsmessen her.

Av: Redaksjonen Foto: Mari Torvanger Knap

Hvert år er det over 22.000 fantastiske brudepar som går til alters her i Norge, og er du blant dem som snart skal gifte deg, så vet du at det er mye som skal på plass i forkant. 

Da er det godt å kunne dra på en messe der alle ekspertene er samlet og du kan stille spørsmåleme dine på ett sted, samtidig som du kan hente inspirasjon. 

På bryllupsmessen til My Wedding samlet vi eksperter innen brudekjoler og trender, bryllupsdekorasjon, gifteringer, brudesminke, dans, bordekking til den store dagen, bryllupskaker, bryllupsplanlegging, gaver og bryllupslister. 

Her kan du se bilder fra hele arrangementet. Utover uken deler vi også en rekke videointervjuer med ekspertene fra arrangementer, så følg med. 

Inspirasjon og påfyll til bryllupet

Arrangementet ble holdt i den flotte festsalen på Hotel Continental i Oslo. På scenen startet konferansier, Stine Cecilie Winther, det flotte programmet for dagen. Programmet inkluderte tips til brudesminke av makeupartist og Youtube-stjerne, Eveline Karlsen,  tips til borddekking fra Hotel Continental, som ofte arrangerer bryllup og gavetips fra Christiania Glassmagasin.

I tillegg kunne deltakerne ta med seg god råd for valg av bryllupskake fra konditormester Sverre Sætre, og la seg inspirere av en nydelig motevisning av sesonges brudekjoler og brudefrisyrer fra brudesalongen, White By Green, på Briskeby og frisørsalongen, DUGG

Før og etter seminaret, fikk deltakerne god tid til å snakke med dyktige eksperter fra mange spennende utstillere.

Bilder og video fra arrangementet