My Wedding har snakket med de fremste bryllupsekspertene i Norge og spurt de om hvilke brudesalonger de anbefaler i Norge. Vi har delt opp de anbefalte brudesalongene slik at det skal være enklere å velge riktig brudesalong i ditt distrikt. Valg av brudekjole er en av de viktigste valgene og mange bruder har forespurt en oversikt over hvilke brudesalonger My Wedding vil anbefale og her kommer oversikten

Brudesalonger Stavanger

I Stavanger finner vi Brudesalongen i Stavanger som har både Sadoni og Modeca, som dere finner ommtalt i vår del om brudekjoler under insprirasjon. Hvis du ønsker å se lanseringen av alle brudekjolene for våren  fra Modeca så kan du bruke denne linken. Brudesalongen i Stavanger har adressen Østervåg 24 i Stavanger og har åpent alle dager untatt søndag.

I Bryne finner du brudekjolesalongen Mari Schei og de fører Modeca og Pronovias som vi også har omtalt under inspirasjonsdelen brudekjoleseksjon.  På Modeca finner du link til deres visning. Ønsker du å se visningen av vårkolleksjonen  til Pronovias så bruker du denne linken. Maria Schei brudesalong holder til i Storgata 24 på Bryne.

Brudesalonger i Oslo

På Frogner finner du White By Green som drives av Marcus som har lang erfaring bra brudekjolebransjen. White by Green fører blant annet brudekjoler fra Sadoni, La Sposa  og TSH. Hos White By Green får du god service og de tar seg god tid når dere har prøvetime.  White by Green har åpent alle dager fra kl 10.00 untatt søndager. Adressen til deres brudesalong er Briskebyveien 38.

 

Sandoni har sin egen brudesalong på Majorstuen hvor du kan treffe Hamid Sadoni som er designeren bak kjolemerke sammen med sin ektefelle. Er du interessert i designerkjole og skal ha noe helt spesielt så er Sadoni det rette valget. De har åpent alle dager untatt mandager og onsdager. Ønsker du mer informasjon om Sadoni så har vi skrevet en eget artikkel om dette brudekjolemerket.

Diin brudesalong holder til sentralt på Majorstuen og er lett tilgjengelig for alle som også må ta kolletivt Diin Brudesalong har brudekjoler fra kjente leverandører og designere som: Emma Charlotte, Olvi`s, Enzoani (inkl Blue  og Beautiful), Lady Bird (også for Curvy Brides), Modeca, Mori Lee, Roland Joice, Victoria Jane og Villais.

En av brudesalongene du finner i Trondheim sentrum er Tessem Brudesalong og de fører flere brudekjolemerker. Eieren av salongen har utdannelse innen motedesign og veldig godt kompetanse for å hjelpe deg med å velge rett brudekjole. De fører brudekjoler fra Sandoni og Pronovias. Tessem ligger i Kongensgate 21 i Trondheim og har åpnent fra kl 10.00 alle dager untatt mandager.

 

Brudesalonger i Bergen

I Bergen sentrum finner du tre brudesalonger som fører forskjellige brudkjoler og tilbehør til brudeantrekket. Brudehuset er en av de  brudesalongene som har vært lengst i Bergen og i tillegg har du Atelier V og Belle Amie.. 

Belle Amie Brudesalong finner du i Langbakken 31 på Sotra og har åpent alle dager fra kl 10.00 untatt mandag og søndag. Belle Amie har brudekjoler fra Modecca, White One, Lady Bird og Maggie Sottero.

 

Brudesalonger i Trondheim

I Trondheim sentrum har du tre brudesalonger og i tilegg så finnes en brudesalong på Heimdal og en på Melhus. Hvis du følger linken under så får du oversikt over alle disse brudesalongene. Hvis du går til vår oversikt over bryllupsmesser i Trondheim så kan du møte de fremste brudesalongene i Trondheim.

En av brudesalongene du finner i Trondheim sentrum er Tessem Brudesalong og de fører flere brudekjolemerker. Eieren av salongen har utdannelse innen motedesign og veldig godt kompetanse for å hjelpe deg med å velge rett brudekjole. De fører brudekjoler fra Sandoni og Pronovias. Tessem ligger i Kongensgate 21 i Trondheim og har åpnent fra kl 10.00 alle dager untatt mandager.

På Heimdal som ligger rett utenfor Trondheim finner du brudesalongen Eva Brud. Eva Brud har brudekjoler fra Modeca, Ladybird og Maggie Sottero.

 

Oversikt over alle brudesalongene i Norge

I  2020 vil det bli arrangert brudeseminarer i hele Norge og da vil en lokale brudesalonger vise frem det siste innen brudekjoler. Gå til oversikt over brudeseminar og bryllupsmesser i Norge for påmelding.

For å finne den riktige brudekjolen og brudesalongen  så gå inn på denne linken så får du oversikt over alle brudesalonger og bryllupsbutikker i Norge