Leter du etter bryllupsmesser i Oslo som kan gi deg de siste trendene innen brudekjoler, brudesminke og make up. My Wedding har laget en oversikt over bryllupmesser i Oslo vinteren og høsten 2020. Her kan du finne alle bryllupsmesser i Oslo og sikre deg plass på en av disse bryllupsmessene ved hjelp av vår oversikt.

 

Bryllupsmesser i Oslo - vinteren 2020

Om du nettopp har blitt forlovet og er i starten av planleggingsfasen, er dette messen og seminaret for deg. Arrangementet går av stabelen på Åpen Scene Oslo 23. januar fra klokken 16.30-21. Her får du tips og råd fra de beste bryllupsekspertene og de beste bryllupsplanleggerne i Norge. De deler alt av sin kunnskap med deg, slik at ditt bryllup blir akkurat som du måtte ønske.

Også her er det stor pågang og for tiden få billetter.

Den 25. oktober er det stor bryllupsmesse på Clarion The Hub fra kl 12.00 - 18.00. Gå til vår oversikt over alle våre bryllupsmesser.

 

Bryllupsmesser i Oslo sentrum - høsten 2020

Er du på leting etter den perfekte brudekjolen til drømmebryllupet? Da kan du få litt inspirasjon på bryllupsmesser i Oslo. Meld deg på, og hold av datoen 25. oktober 2020 på Clarion The Hub. Det vil være show med brudekjoler fra de fremste brudekjolemerkene i Norge, og bryllupsplanleggere vil holde et eget brudeseminar for å gi deg de beste tipsene. Det koster 250 kr per deltaker for å være med på dette arrangementet, men vær rask for billettene forsvinner fort. Billetter kan bestilles her.

 

Bilder fra tidligere bryllupsmesser i Oslo sentrum 

Hvert år er det over 22.000 fantastiske brudepar som går til alters her i Norge, og er du blant dem som snart skal gifte deg, så vet du at det er mye som skal på plass i forkant. 

Da er det godt å kunne dra på en messe der alle ekspertene er samlet og du kan stille spørsmåleme dine på ett sted, samtidig som du kan hente inspirasjon. 

På bryllupsmessen til My Wedding samlet vi eksperter innen brudekjoler og trender, bryllupsdekorasjon, gifteringer, brudesminke, dans, bordekking til den store dagen, bryllupskaker, bryllupsplanlegging, gaver og bryllupslister. 

Her kan du se bilder fra hele arrangementet. Utover uken deler vi også en rekke videointervjuer med ekspertene fra arrangementer, så følg med. 

Inspirasjon og påfyll til bryllupet

Arrangementet ble holdt i den flotte festsalen på Hotel Continental i Oslo. På scenen startet konferansier, Stine Cecilie Winther, det flotte programmet for dagen. Programmet inkluderte tips til brudesminke av makeupartist og Youtube-stjerne, Eveline Karlsen,  tips til borddekking fra Hotel Continental, som ofte arrangerer bryllup og gavetips fra Christiania Glassmagasin.

I tillegg kunne deltakerne ta med seg god råd for valg av bryllupskake fra konditormester Sverre Sætre, og la seg inspirere av en nydelig motevisning av sesonges brudekjoler og brudefrisyrer fra brudesalongen, White By Green, på Briskeby og frisørsalongen, DUGG

Før og etter seminaret, fikk deltakerne god tid til å snakke med dyktige eksperter fra mange spennende utstillere.

Bilder og video fra arrangementet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video fra tidligere bryllupsmesser i Oslo sentrum 

Her får dere en tilbakeblikk fra tidligere bryllupsmesser i Oslo og her har vi intervjuet White by Green brudesalong

Det er mange valg en står ovenfor når en skal velge brudekjole. Vil du ha noe tradisjonelt og klassisk, romantisk og bohem, eller noe moderne og nytenkende? 

Ikke minst - hvilket merke skal du gå for, og hvilken prisklasse passer for deg? 

På bryllupsmessen til My Wedding på Continental i Oslo, kunne deltakerne la seg inspirere av en fantastasisk visning av Marcus André Green, günder og eier av den brudesalongen White By Green på Briskeby i Oslo. 

Han fører brudekjoler fra både norske og internasjonale designer, som Sadoni, TSH, Lisa Donetti, Annasul Y, De Luxe og Diane Lagrand, samt smykker fra designere som Caroline Swedbom. 

La deg inspirere av de flotte kjolene fra visningen her, og se de flotte brudefrisyrene som er stylet av frisørsalongen DUGG

 

Se video av hele intervjuet her: