For å skape et perfekt bryllupsbord kan aktivt bruk av kontraster skape et helt spesielt og unikt særpreg

Dette bordet er satt sammen rundt kontraster mellom lyst og mørkt, firkantet og rundt, blankt og matt. Nydelige juleroser og klokkeblomster samler det hele til en stilfull og elegant helhet.

 Det er serviset danner grunnlag for bordets særpreg. Dets firkantete utforming står i nydelig kontrast til lubne, runde vinglass og understreker det stramme bestikket. Lys grå damaskservietter og papirløper i lysgrå og sølv skiller seg forsiktig fra den kritthvite duken og skaper overganger mellom lyst og mørkt. Lilla drikkeglass som små vaser, kombinert med telys-lykter i sot og sølv gir ekstra farge til bordet og demper også kontrasten mellom det helt hvite og det sorte.


Bordets dekor er stram og løs på samme tid. Lysestaker og vase fra danner utgangspunkt for bordets sentrum. Stakenes høyde og form skiller seg fra hverandre, men alle har blankheten til felles, noe som står i fin kontrast til den stripete vasens matte overflate.  Blomstenes løse form skaper en uformell tilfeldighet i den ellers ganske stramme helheten.

 

På bordet som er dekket er følgende produkter brukt:

Prime White servise fra Royal Porcelain
Maxima vinglass fra Villeroy & Boch
Odense bestikk fra 18 STAAL
Carat lysestaker fra Orrefors
Sreet lysestaker fra Orrefors
Straw White vase fra Orrefors
Multiglass i lilla (finnes i mange farger)
Colours telyslykter i sølv og sot (finnes i mange farger)
Spider papirløper 
Wallpaper White damaskduk
Wallpaper Grey damask servietter