Når dere skal dekke bryllupsbordet så er det mulig å være kreativ og lage deres helt spesielle tema. Her får dere mange tips og råd for å dekke bryllupsbordet.

På dette bordet har vi valgt blått og turkis som hovedfarger. En papirløper setter fargetonen. Denne får du i forskjellige farger, med og uten møsnster. Velg blomster som passer til fargevalget.


Vi har også laget tilbehør i fint papir fra Panduro Hobby.  
(Flere bilder under teksten) 


Innbydelse
 

Det er ekstra flott om innbydelsen står i stil med bordet, så får gjestene en helhetlig opplevelse av festen.


Vi har brukt ensfarget tykt papir, brettet på to steder, slik at man får et kort som åpnes på midten, som en dobbeldør.
Til detaljene har vi brukt et møsntret papir i samme fargetone, og kalkerpapir, som er en gjennomskinnelig papirtype som ligner på bakepapir.
Papirblomster i forskjellige størrelser er ekstra pynt på forsiden. 


Klipp til et stykke mønstret papir og lim inni kortet. Finn en fin font på din datamaskin og lag teksten som kortet skal inneholde. Skriv ut på kalkérpapir.
Klipp til passelig størrelse, litt mindre enn det mønstrete papiret. Lim kun toppen eller langs kantene av papiret, slik at det ligger ganske løst inni kortet, da får gjennomskinneligheten best effekt.

Ordet “Innbydelse” skrives ut på kalkérpapir, klippes til og limes på et stykke mønstret papir. Det mønstrete papiret danner en fin ramme rundt ordet. Dette “skiltet”   settes på tvers av kortets åpning, men med lim kun på venstre halvdel, slik at kortet kan åpnes.

 

Bordkort
Bordkortene er laget på samme måte som innbydelsen, med utgagspunkt i et fint, tykt papir, med detaljer av kalkérpapir, mønstret papir og og papirblomster. 
Kortet er brettet i to. Man kan velge å bruke det med langsiden opp og åpningen ned mot bordet, som et tradisjonelt bordkort, eller på høykant. 
 

Tips: Bruk kortet på høykant og skriv ut festmenyen og lim inni kortet.

 

Sanghefter
Bruk samme papir som på de øvrige detaljene.


• Klipp til et tykt papir litt større enn A4, og fest sangarkene med stift eller binders oppe i venstre hjørne.

• Rull alt sammen og legg et stykke mønstret papir som et magebelte rundt rullen.

• Fest med en hyssing. 


Tips:
 Fest et papirskilt med navn til enden av hyssingen, og bruk sangheftene som bordkort!