Når man gifter seg seg er det vanlig å sette opp bryllupslister. Mange lurer på hvor og hvordan man får satt opp bryllupslister. My Wedding har laget en oversikt over hvor og hvordan du kan opprette dere egen bryllupsliste. For brudeparet er det smart å sette opp bryllupslisten så man får det man ønsker seg og på ønskelistene kan man se hva andre har kjøpt. Ved hjelp av denne funksjonen på bryllupslistene så unngår man å få for mange av en gave og nesten ingen av andre bryllupsgaver. I Oslo har bryllupsrushet satt inn for fullt etter sommer. Her handles det servise, bestikk, vaser og ting og tang over en lav sko, mens musikken ruller i bakgrunnen.

 

For brudeparet er det smart å sette opp bryllupslisten så man får det man ønsker seg og på ønskelistene kan man se hva andre har kjøpt. Ved hjelp av denne funksjonen på bryllupslistene så unngår man å få for mange av en gave og nesten ingen av andre bryllupsgaver.

I Oslo har bryllupsrushet satt inn for fullt etter sommer. Her handles det servise, bestikk, vaser og ting og tang over en lav sko, mens musikken ruller i bakgrunnen.

Bryllupsliste fra Jernia

Bryllupsliste fra Jernia

Backe gir råd til gjester som er på jakt etter en gave som passer som gave i et bryllup. Det er ikke vanlig å kjøpe gaver som bare passer for den ene parten, som for eksempel et kvinnesmykke eller en slipsnål. Gaven skal passe for begge, og den skal gjerne vare en stund.

Hvilke gaver bør du sette på brylluplister

- Mange benytter bryllupet til å ønske seg ting de ellers ikke kjøper. Dyre serviser er en gjenganger. Hvem er det som prioriterer et servise til 50.000 kroner senere i livet? 

For de som er i nær familie med brudeparet, er det slett ikke uvanlig å bla opp flere tusenlapper når de skal kjøpe gave.

Hvem setter opp brylluplister

De fleste kjedene som tilbyr glass og stentøy tilbyr i dag å sette opp bryllupslister på nett. Her kan dere avtale time for å få hjelp til å sette opp en bryllupsliste. Det er enkelt å sette opp bryllupslister selv på nett. Her er en oversikt over de mest brukte bryllupslistene i Norge

Bryllupslister CG

Bryllupslister CG
Foto: Bryllupsliste CG

 

Bryllupsliste hos Design for evig

Desig for evig har butikker som kan hjeloe deg å sette opp bryllupslister i de størte byene i NOrge men har få butikker på mindre steder. Design for evig har butikker over store deler av Norge og her kan du sette opp bryllupsliste ved å gå til deres side for å sette opp din egen bryllupsliste

Bryllupslister hos Kitchn

De er spesilalisten på kjøkkenutstyr og er perfekt for deg som ønsker mange bryllupsgaver til kjøkkenet. Kitchn er den aktøren som har flest butikker i hele Norge og de tilbyr også en egen webbasert løsning. Her finner dere Kitchn egen løsning på nett og dere kan selv sette opp deres egen bryllupsliste.

Bryllupslister Jernia

Fordelen med Jernia at det er lett å sette opp ønsker både fra bruden og brudgommen til bryllupslisten. Jernia har butikker over hele Norge og har et stort utvalg så her kan brudepar finne det meste de ønsker til bryllupet sitt. Ønsker dere å sette opp deres egen bryllupsliste så kan dere gjøre dette på Jernias ønskeliste

 

Oversikt over alle bryllupslistene i Norge

Hvis du trenger hjelp til å sette opp bryllupslister for å få hjelp til å sette opp en optimal bryllupsliste så kan du gå til vår oversikt over bryllupsbutikker  for å finne din lokale bryllupsbutikk i Oslo som setter opp bryllupslister.