Prøv My Wedding vin-kalkulator for å finne riktig vin og antall flasker til deres bryllup.

 

Valg av vin til bryllupet er viktig for å få til en perfekt bryllupsmiddag. De fleste velger en treretters middag med forrett, hovedrett og dessert.

Redaksjonen i My Wedding har tidligere testet mange ulike typer vin til bryllup, og har skrevet gode anbefalinger når det gjelder valg av velkomstdrink og hvordan du skal beregne riktig mengde, samt gode tips til valg av vin til forretten.

 

Vinkalkulator

Når det kommer til valg av vin til hovedrett og dessert, finnes det et stort utvalg. My Wedding sin vinkalkulator hjelper deg med å finne vin i riktig prisklasse, og som passer perfekt til rettene dere skal servere. 

Velg hvilken type mat som skal serveres i bryllupet og hvor mange gjester dere skal invitere. Etterpå fyller du ut hvilken prisklasse vinen skal ligge på. Når disse valgene er gjort, får dere anbefalinger på hvilke viner som passer til maten og hvor mange flasker dere må kjøpe.

Når du trykker kalkuler så får du en ferdig handleliste, som du kan skrive ut eller sende som PDF på mail. 

Dere får også Vinmonopolets nummer på denne listen, slik at det blir veldig lett å finne disse på deres nærmeste Vinmonopol.

Her finner du My Wedding vinkalkulator.