Det er ingen tvil om at alle brudepar ønsker å invitere til et bryllup gjestene tenker tilbake på med glede. Her er noen små ideer og tips som kan være med på å gjøre dagen enda mer minneverdig.

Hva med å gi gjestene et deilig førsteinntrykk idet de ankommer festlokalet, bare sånn for å sette stemningen litt skikkelig. Pynt inngangspartiet med blomster, lys, ballonger, rød løper eller lignende, slik at gjestene virkelig føler at de er med på noe spesielt. Tilby alle velkomstdrinker og server for eksempel jordbær eller moreller til. 

At brudeparet har sitt eget monogram er ikke bare forbeholdt de kongelige. Sett dere ned og tegn sammen, eller få noen til å hjelpe dere. Monogrammet kan brukes i invitasjonene, på bordkortene, på serviettene etc, og det er en fin liten detalj som bidrar til å løfte helhetsinntrykket. 

For å gjennomføre et vellykket bryllup, må noe gjøres personlig med tanke på dekor og lignende, slik at gjestene virkelig føler at de blir bedre kjent med brudeparet. Borddekkingen for eksempel kan med enkle grep gjøres svært personlig. Hva med å sette ut vakre rammer rundt på bordene med ulike bilder av brudeparet, gjerne fra da de var små, morsomme feriebilder eller fine tekster og dikt om kjærlighet. Et annet tips, dersom det er rom i budsjettet, er å pynte hver kuvert med en liten gave til gjesten. Det trenger ikke være noe stort, det er kun ment som en hyggelig gest. En pose blomsterfrø med sløyfebånd, en bit konfekt eller et håndmalt vinglass. 

Sett av et hjørne i lokalet til å ta fjollete bilder. Ha et kamera stående på stativ og utnevn en ansvarlig person som kan passe på og knipse et par timer utpå kvelden. Heng opp et passende bakteppe eller dekorer med gamle lamper, finn frem hatter, løsbarter og brudeslør til utkledning. Klipp ut snakkebobler eller bruk tavler og kritt slik at gjestene kan skrive beskjeder til brudeparet og holde opp når de blir tatt bilde av. Det kommer garantert til å bli et gøyalt innslag i brudealbumet. 

Etter en fest vel blåst passer det med en spektakulær avslutning idet brudeparet trekker seg tilbake. Fyrverkeri! Det er vel lov å feire med festfyrverkeri på en slik stor dag! (Men pass på eventuell brannfare!)… For ekstra underholdning kan gjestene få hvert sitt stjerneskudd som tennes før fyrverkeriet tar av.