Redaktøren i My Wedding har testet ut mange potensielle viner som passer til et bryllup. Etter å testene har hun funnet et perfekt utvalg, som hun kan anbefale på det varmeste til deres bryllup. Vin er viktig for å få til en perfekt bryllupsmiddag og i dag har vi satt fokus på aperitifen i bryllupet. Den velkomsten man får i et bryllup er avgjørende for totalinntrykket og derfor er det viktig å gjøre perfekte valg i forhold til aperitifen.

Velkomsten i bryllupet
De fleste velger Champagne eller en god
musserende vin til aperitif.
- Jeg foretrekker en Champagne i høye tulipanformede
glass som velkomstdrink. Annen vin som kan være aktuell, er en god musserende vin fra Frankrike sier bryllupekspert og redaktør i My Wedding. Redaksjonen i My Wedding kan anbefale følgende

viner til  velkomsten:

- Champangne Mailly Extra, Brut.  En elegant og meget tørr Champangne med floral duft og aromaer av ristede valnøtter og hasselnøtter. Prisen for denne på Vinmonopolet er 299,-

- J.P Chenet Brut. Denne har en duft av fersken og sitrus. Frisk og fuktig musserende. Den er tørr og elegant.  Prisen på denne vinen er 99,. på Vinmonopolet.

Så mye beregner du:

Mange lurer på hvor mye man bør beregne til velkomstdrinkene. Støen mener du bør ta utgangspunkt i 100 gjester;

- Om man har 100 gjester regner man med at det går en flaske per ca 6 gjester
til velkomstdrink, altså 17 flasker, minus alkoholfri drikke og til barn, sier
Støen.

Prøv også My Wedding vin-kalkulator for å finne riktig vin og antall flasker til deres bryllup. På bryllupsmessene over hele Norge kan dere komme å smake gratis på viner og få gode tips fra eksperter.

Klikk her for å få en oversikt over alle bryllupsmessene  i Norge.