Det finnes et stort utvalg av brudekjoler og brudekjolemerker og det er ikke like enkelt å velge riktig brudekjole. My Wedding har laget den store brudekjoleguiden for å hjelpe dere til å velge rett brudekjole

Maggie Sottero er en av de fremste motehusene i verden. På Bridal Week viste de frem brudekjolene sine for våren 2019.

Maggie Sottero Designs er kulminasjonen av en multigenerasjonell arv i mote og brudeklær. Etablert i 1997, med lanseringen av tilpassede korsett har gjort drømmer til virkelighet for millioner av bruder rundt om i verden.

Brudekjolene romantiske og i nydelige nyanser, og har en prisklasse som gjør dem oppnåelig for de fleste.

En Maggie Sottero Designs kjole er inspirert av hver brud sin nåde og personlighet. Designerne selv motiveres av at det ikke er noe som er vakrere enn en brud i et bryllup, og det er grunnen til at de designer. 

Visning av Maggie Sotteros 2019 kolleksjon i Barcelona

Budkjolene for våren 2019 fra Maggie Sottero er fantastiske. Her er en video fra visningen i Barcelona som du kan kose deg med.

Kanskje blir det en brudekjole fra Maggie Sottero sin vårkollesjon for 2019 i ditt bryllup.

 

Modecas kolleksjoner består av et fantastisk, yndig utvalg av enkle, klassiske, ofte tettsittende brudekjoler, som møter brudens former på en flotte måte.
 

Modecas brudekjoler kjennetegnes av flotte, vintagedetaljer, som gjør Modeca til et elegant valg for enhver brud.

Modeca har lansert sine brudekjoler for våren 2019. Her er det mange spennende brudekjoler. Se video under så får du nyte de siste brudekjolene fra Modeca..

 

Litt om Modeca sine brudekjoler

Modeca Selskapet ble grunnlagt rundt 1946 i Oldenzaal Nederland. Til og begynne med var det en søt liten butikk som leverte alle typer nips, som blonder og knapper.

Etter noen år flyttet Modeca til Enschede i Nederland hvor de laget brudedesign for hånd. I 1958 flyttet Modeca produksjonen til et større anlegg, i dag har de 150 ansatte på verkstedet. 

Modeca_2019_kolleksjon-brudekjole.jpg

Modeca_2019_kolleksjon-brudekjole.jpg
FOTO: brudekjoler fra Modeca.com

 

Det er alltid knyttet store forventninger til Ladybird sin vårkolleksjon av brudekjoler. Her kan du se hele visningen.

 

Ladybird er en familie-bedrift grunnlagt i 1970 under navnet Sarlini. Grunnleggeren, Mr. Van den Brink Senior, var handelsagent for mange utenlandske selskaper, som Peter Vest og Columbine.

På 1980-tallet begynte selskapet å importere egendesignede brudekjoler fra Taiwan. De har også importert merket Cupid fra Storbritannia til det europeiske kontinentet. I 1990 startet deres egen produksjon, og navnet ble endret fra Sarlini til Ladybird.

Brudekjole-ladybird-vår-sommer-bryllup-2019.jpg

Brudekjole-ladybird-vår-sommer-bryllup-2019.jpg
BRUDEKJOLE: Ladybird har en rekke vakre brudekjoler som faller i smak hos norske og skandinaviske bruder. FOTO: Ladybird.com

Siden år 2000 kolleksjonen ble alt designet og produsert av Ladybird.

Ladybird brudekjoler er laget av de vakreste stoffer i den fineste kvalitet og de selges i eksklusive brudebutikker i hele Benelux, Tyskland, Sveits, Østerrike, Irland, Storbritannia og Skandinavia. 

 

Her er video fra Ladybird sin visning under Bridal Week med vårkolleksjonen for 2019: 

 

Brudesalonger i Norge

My Wedding har laget en overdikt over alle brudesalongene i hele Norge og ønsker du å finne din lokale brudesalong for å finne din Lady Bird brudekjole så får du oversikten her.