Hvis du bestemmer deg for å invitere barn til bryllupsdagen ditt, er det 8 tips om hvordan du kan få en best mulig bryllupsdag. Den beste måten å garantere suksess for både foreldre, brudepar og barn er å lage en god plan for aktiviteter for barna.

1. Forberedelse til kirken

Skulle barna være blomsterjenter eller blomstergutter, og gå foran bruden, er det en veldig god idé å øve på inngangen før bryllupsdagen. Be dem alle møte opp der bryllupet skal holdes og gå igjennom hva de skal gjøre på selve dagen. Det gir barna en sikkerhet å vite nøyaktig hva som skal skje og hva som forventes av dem. På denne måten er også risikoen for at de plutselig nekter å gå inn, mye mindre.

2. Konfetti eller såpebobler

Konfetti er ofte dårlig for miljøet, men du kan få miljøvennlige konfetti, rosenblader eller såpebobler som et godt alternativ. Det faller ofte i veldig god jord hos barn i alle aldre.

3. Plasser ved bordet

Tenk på et barnevennlig sted ved middagsbordet eller i resepsjonen. Det kan være enten på foreldrenes fang, i en barnestol eller på et teppe på gulvet ved foreldrenes føtter. Sørg for å vise barna og foreldrene at du er ekstra oppmerksom på bare dem.

4. Aktivitetspakker

Lag aktivitetspakker for barna med farger, fargeleggingsbøker, klistremerker, godteri, såpebobler eller hva du kan tenke deg - bare fantasien setter grenser. Skriv navnet deres på pakken og gi det til dem når de ankommer resepsjonen. Dette vil definitivt aktivere dem i noen tid, og det vil få dem til å føle seg velkomne og en del av arrangementet.

5. Barnevennlig meny

Sørg for at det er noe mat som er barnevennlig. Et fullt barn er et lykkelig barn, og et lykkelig barn gir lykkelige foreldre . Det er sannsynligvis grunn nok til å tilpasse menyen!

6. Lek for barna

Lek i hagen, brettspill, videospill eller en quiz - et slags barnevennlig spill som passer aldersgruppen barna i perioder hvor det ikke er så mye program er et smart valg på bryllupsdagen.

7. Ansiktsmaling

Ansiktsmaling er alltid populært blant barn i alle aldre. La en dyktig ansiktsmaler komme og male barna under mottakelsen. Det underholder barna, og gir en ekstra unik vri på bryllupet ditt. Sørg for at barna ikke får ansiktsmaling på  ikke tar på denne før den er tørr.