Når du har funnet din drømmekjole så begynner jakten på de perfekte brudeskoene ,som passer din egen personlige stil. Før så var det veldig strenge regler på hvordan brudesko skulle være men alle disse reglene er nå kastet på bålet. My Wedding gir deg tips og råd for å velge brudesko til ditt bryllup.

Av: Redaksjonen
 

Brudeskoko er en kjærlighetsaffære mange menn ikke forstår – og det er kab vi leve godt med.

My Wedding har snakket med ekspertene og gir deg  tre tips til å plukke ut de perfekte brudeskoene til bryllupsdagen. 

   Din stil - cowboy boots eller Jimmy Choo

Før var det mange regler for hvordan en brudesko burde se ut. Det skulle være en fornuftig helhøyde, matche kjolen perfekt og ha et tidløst preg. Alle disse «reglene» er heldigvis borte. Nå er alt lov - og det med god grunn. 

Velg en sko som reflekterer din personlige stil, være seg cowboy boots, Converse eller Chanel. For selv om skoene blir dekket av tyll eller slike, du vet at de er der. Og det er alt som teller.

BRUDESKO: Nå er alt lov, og godt er det! Har du lyst til å krydre kjolen med fargerike boots under tyllskjørtet? Gjør det! Eller kanskje du ønsker å røffe opp antrekket med et par sko med nagler fra Christian Louboutin? Hvorfor ikke. Hva du ønsker er det viktigste.
På bildet fra venstre: Sandaletter fra Jimmy Choo, sko med nagler fra Louboutin, sandaletter med sløyfe fra Louboutin, hvite silkesko med sløyfe fra Pink Paradox, blå stilletter med spenne fra Louboutin, sneakers fra Converse, sandaletter fra Louboutin og stiletter med blonder fra Louboutin. Foto: Produsentene

 

Helhøyde – stylter eller ballerinasko

Disse skoene skal du ha på 15 timer i strekk, tenk på det. Derfor er komfort og helhøyde viktig å ta med i betraktningen.

Sexy og komfortabelt er to ord som er vanskelig å putte i samme setning. Derfor er det også viktig å tenke på hvor du skal ha bryllupet. Skal du ha hagebryllup, ballsal-location eller strandbryllup? Velg brudesko som hjelper deg gjennom dagen.

Og ikke minst, velger du stylter – vær sikker på at du kan gå pent i dem. Øv på å gå i dem, øv mer og så litt til. Gnagsår unngår du ved å gå inn skoene på forhånd.

   Plan B – ja, det er lov for brudesko

Alle vet at det er lov å ha en plan B. Og i dette tilfelle mer tilrådelig enn kun lov. Ha et ekstra skopar i bakhånd som hjelper deg gjennom mottakelsen. Da kan du fokusere mer på gjester, mat og bryllupsvalsen, enn på gnagsår og vonde bein.

Og ikke minst, du har en unnskyldning til å kjøpe to par perfekte brudesko.

 

Husk likevel at det er par nr. 1 som skal brukes når du skal legge opp kjolen, og som skal være med i bryllupsbildene. Derfor bør de kjøpes i samme tidsrom som brudekjolen.

brudesko-converse-flate-blonder-louboutin-menbur-ballerina-hvite.jpg

brudesko-converse-flate-blonder-louboutin-menbur-ballerina-hvite.jpg
 
BRUDESKO: Hvis du har lyst på høye hæler på den store dagen, så husk at det kan være lurt med noen i backup utover dagen. Sko med platå under forfoten gir et mykere underlag enn andre varianter, og kan være nok. Alternativt kan forloveren ha noen ballerina liggende i vesken.
Fra venste: Hvire senakers fra Converse, ballerina med blonder fra Pink Paradox, transparente stiletter fra Louboutin, stilletter i sølv og sandaletter med fjær fra Jimmy Choo, høye sneakers med blonder fra Converse og glitrende røde sko fra Louboutin.