Nå er listen over alle bryllupsmessene for vinteren 2020 klar og du kan gå inn og sikre deg og din kjære en plass på en av våre bryllupsmesser.

 

Det vil arrangere bryllupsmesser i de største byene i Norge, sammen med våre nasjonale partnere. Her vil du få se de siste trendene innen bryllupsmote og få tips fra eksperter innen kjoler, ringer, blomster, borddekking, gavelister og bryllupslokaler.

Den 23.01.2020 blir det bryllupsmesse og brudeseminar på Åpen Scene i Oslo fra kl 16.30 -21.00 og her vil Norges beste bryllupsplanlegger gi deg tips og råd for å planlegger ditt bryllup. Oslos fremste brudesalong vil vise dere brudekjoler og gjennomgå de siste brudekjoletrendene. 

Fantastiske Refsnes Gods har bryllupsmesse og brudeseminar den 23.02 fra kl 13.00 - 16.00.

Den 17.10 er det blryllupsmesse på Hotell Norge i Bergen, mens den 25.10 blir den største bryllupsmessen i Norge arrangert på The Hub.  I Stavanger er det bryllupsmesse den 31.10 på Radisson Blu. Gå til vår bryllupsmesseoversikt for mer informsjon og for å bestille billetter.

Blomsterforhandler lager fantastiske bryllupsbuketter og dekorasjoner som setter prikken over i til deres bryllupsdag.

Gullsmeden  viser dere et stort utvalg av bryllupsringer som skal gi uttrykk for deres store kjærlighet til hverandre. Lokale partnerne viser dere kaker, make-up, hudpleie, foto og frisyrer.

Klikk her for å få oversikt over alle bryllupsmessene for vinteren 2020 og for alle bryllupsmesser høsten 2020.