Her får du en oversikt over alle bryllupsmessene i 2024. Vi gir deg en oversikt over alle bryllupsmessene i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Vestfold

 

I Stavanger og Bergen blir det avholdt bryllupsmesse for alle som ønsker litt inspirasjon og tips til drømmebryllupet. Bryllupsmessene blir avholdt hver sin helg, men programmet er det samme. På arrangementet vil det komme bryllupseksperter som gir dere gode tips, og dere vil få se en rekke brudekjoler og frisyrer til den store dagen. Det er en kostnad fpor å delta og for påmelding gå til My Wedding bryllupsoversikt.

 

Bryllupsmesser i Vestfold og Telemark

Om du nettopp har blitt forlovet og er i starten av planleggingsfasen, er dette messen og seminaret for deg. Arrangementet går av stabelen på Mitdåsen i Sandefjord 21. januar fra klokken 13.00 -16.00 Her får du tips og råd fra de beste bryllupsekspertene og de beste bryllupsplanleggerne i Norge. De deler alt av sin kunnskap med deg, slik at ditt bryllup blir akkurat som du måtte ønske.

Også her er det stor pågang og for tiden få billetter.  

 Bryllupsmessen i Sverige sted på Stockholmsmessen Älvsjö den 17. og 18. februar. På lørdag varer arrangementet fra klokken 10-17 og på søndag fra klokken 11 - 16.00. Billetter bestilles her.