Er du på jakt etter en brudesalong i Trondheim som kan hjelpe deg å finne riktig brudekjole til ditt bryllup? My Wedding har oversikt over 800 brudesalonger og bryllupsbutikker i Trondheim og resten av Norge. Her kan du lese mer om den enkelte brudesalong i Trondheim eller få en totaloversikt over alle brudesalongene i Trondheim eller Trøndelag.

Det er mange valg man skal ta når man skal finne riktig brudesalong i Trondheim og få en oversikt hvilke brudesalonger finnes i Trondheim eller Trøndelag De forskjellige brudesalongene fører forskjellige brudekjoler og har forskjellig stil på sine valg av brudekjoler. I Trondheim så er det fem Brudesalonger men det finnes en brudesalong i Stjørdal. My Wedding gjør det enklere for deg å velge brudekjole og finne den optimale brudesalongen forå fine riktig brudekjole.

Brudesalonger Trondheim sentrum

I Trondheim sentrum er det tre brudesalonger og i tilegg så finnes en brudesalong på Heimdal.  Hvis du går til vår oversikt over brudesalonger i Trondheim så kan du finne de fremste brudesalongene i Trondheim.

En av brudesalongene du finner i Trondheim sentrum er Tessem Brudesalong og de fører flere brudekjolemerker. Eieren av salongen har utdannelse innen motedesign og har veldig god kompetanse for å hjelpe deg med å finne den riktige brudekjolen. De fører brudekjoler fra Sandoni og Pronovias. Ønsker du å se den siste brudevisningen fra Pronovias som viser brudekjolene fra  så finner du den på denne linken.Tessem ligger i Kongensgate 21 i Trondheim og har åpnent fra kl 10.00 alle dager untatt mandager. 

Brudesalonger utenfor Trondheim sentrum

På Heimdal som ligger rett utenfor Trondheim finner du brudesalongen Eva Brud. Eva Brud har brudekjoler fra Modeca, Ladybird og Maggie Sottero. Adressen til Eva Brud er Heimdalsveien 3 og de har åpent hver dag fra kl. 10, untatt på søndager. Ønsker du se visningen av Modeca brudekjoler fra våren så har vi også denne. For ikke å glemme Maggie Sotteros brudekjoler for våren.

Brudekjolermerker i Trondheim

Det er mange merker å velge mellom hos brudekjolebutikkene i Trondheim og noen av de mest kjente er Pronovias, Modeca, Sadoni, Lady Bird og Maggie Sottero. Provensia er fra Spania og lanserer to kolleksjoner i året, nå er vårkolleksjon  til Pronovias Brudekjoler kommet og her er video fra visningen. Ønsker du se visningen av Modeca brudekjoler fra våren  så har vi også denne. For ikke å glemme Maggie Sotteros brudekjoler for våren.

Vi har tatt et dypdykk i de fineste brudekjolene 2020 og noen klare tendenser peker seg ut. Her er de mest markante trendene som er verdt å merke seg for deg som står brud i år.

1: I full blomst!

Brudekjoler med blomstermotiv blomsterprint blomster

Brudekjoler med blomstermotiv blomsterprint blomster

 

Til venstre Enzoani, til høyre fra toppen: Anna KaraSt. Patrick La Sposa og Ella Rose.

Blomstermønsteret er en tydelig trend denne sesongen! Mange av blondene har tydelig blomstermotiv og vi ser også en del kjoler med påsydde blomsterdekorasjoner.

2: Klassiske ballkjoler

ballkjoler, brudekjoler, store kjoler,

ballkjoler, brudekjoler, store kjoler,
Ballkjoler, brudekjoler, store kjoler,

Øverst Ella Rose, nederst fra venstre Sadoni og Rebecca Ingram.

Er du blant dem som elsket å gå i prinsessekjoler som liten, er det tid for å følge drømmen på ny. Den klassiske ballkjolen er tilbake for fullt. Store skjørt med stroppløse overdeler er det mange av i 2020. Skjørtene har gjerne en typisk A-form.

3: Lag på lag med tyll

tyll brudekjoler lag på lag

tyll brudekjoler lag på lag
 

Til venstre Pronovias Atelier, til høyre Wtoo by Watters.

Det er ikke mange anledninger i livet vi kan ha så store skjørt som på bryllupsdagen! Så hvorfor ikke ta den helt ut? Det er fullt mulig i år, tyllskjørtet har nemlig fått en oppgradering denne sesongen. De største skjørtene i år ligger lagvis med tyll og former fantastiske kreasjoner.

Ønsker du å få oversikt over alle brudekjolenmerkene så gå til den store brudekjoleguiden vår.

Oversikt over alle brudesalonger i Trondheim og Trøndelag

For å finne den riktige brudekjolen og brudesalongen i Trondheim så gå inn på denne linken så får du oversikt over alle bryllupslokaler og bryllupsbutikker i Trondheim.

Se brudekjoler på bryllupsmesser og brudeseminar i Trondheim

I februar 2020 vil det bli arrangert brudeseminar i Trondheim og da vil en lokale brudesalong vise frem det siste innen brudekjoler. Gå til oversikt over brudeseminar og bryllupsmesser i Tromdheim for mer informasjon og påmelding.