Hvis du er på jakt etter bryllupsfotograf i Bergen, så finner du både råd og de lokale bryllupsfotografene i Bergen på denne siden. Ønsker du bryllupsfotograf en hel dag eller bare for noen timer. Her finner du bryllupsfotografer som løser alle dine ønsker. Bilde over er tatt av bryllupsfotografen Thomas Guldbransen hos etphotography.

La bryllupsfotograferingen bli en investering i de gode minnene fra deres bryllup. Ikke fokuserer på å spare på noen tusenlapper på noe du alltid ha glede av. Husk bryllupet er over på en helg. Minnene skal være bryllupsbilder dere kan ta frem om og om igjen og minnes denne lykkelige bryllupsdagen. Still krav, men det viktigste er å finne en fotograf dere kan trives med og være sikker på at forstår deres ønsker om hvilke bryllupsbilder dere ønsker.

Bryllupsfotografer i Bergen

I Bergen finner du mange flinke bryllupsfotografer som kan kan sikre minnene fra den store dagen. I Bergen Sentrum finner du Ristesund og Holte. 

Bryllupsfotograf Kristine Risund  er 28 år med en fargerik personlighet og en lidenskap for kreativ fotografering. Bryllupsfotograf Risund sier videre: "Da jeg var 14 år bestemte jeg meg for at det jeg aller helst ville bli når jeg ble stor var å bli fotograf.Jeg brukte mange år på å lære og å utvikle min egen stil gjennom personlige eksperimenter, og allerede som søttenåring fikk jeg jobb i Bergensavisen (BA) som fotograf.Av utdanning har jeg en Bachelorgrad i Fine Art Photography fra Glasgow School of Art og en Mastergrad i Fashion Photography fra University of the Arts i London, England".

Bryllupsfotograf Silje Holte holder også til i Bergen sentrum. Silje Holte har lang erfaring som portrettfotograf. Hun tok fagbrev i 2002, og startet eget atelier året etter. Hun har studio i Sverresgate i Bergen sentrum, men fotograferer like gjerne utendørs på lokasjon eller hjemme hos dere. Hun setter pris på variasjon i arbeidet, og er åpen for forslag!Silje Holte er gift og har to små døtre. Hun har en egen evne til å få små og store til å slappe av foran kamera og være seg selv, og det synes i bildene hennes. 

Oversikt over alle bryllupsfotografer i Bergen

For å finne nærmeste bryllupsfotograf i Bergen, så klikk på denne linken så kommer du til oversikten over alle bryllupsfotografene i Bergen.

Tips og råd  fra bryllupsfotograf

Vår redaksjon har intervjuet en av de beste bryllupsfotografene for å få hans tips og råd rundt bryllupsfoto og de finner du på denne linken.