Det er vanskelig å finne den perfekte bryllupsgaven til noen som betyr mye for deg. Skal du følge gavelisten, hvor mye skal du gi for, og er det noe du absolutt ikke skal gi bort? Her får du svar.

Bryllupsgaveshopping er en høyst personlig affære. Du vil at brudeparet skal huske deg og sette pris på tanken bak, samtidig som det skal være noe som reflekterer parets smak, ønsker og noe de skal sette pris på i overskuelig fremtid. Føler du presset? 

 Mywedding.no har derfor snakket med Annette Elvehaug, ekspert på event- og bryllupsplanlegging, og fått hennes beste tips til bryllupsgaver.

Hva er de mest vanlige gavene å gi i et bryllup? 

– Det er fortsatt vanlig å ønske seg servise, dekketøy og glass, men vi ser at det er mer og mer kunst og spesifikke ønsker, som penger til bryllupsreise og andre ting, brudeparet gjerne trenger å spare til, forteller Elvehaug..

My Weeding har laget en egen ti på topp liste for å velge bryllupsgaver og her får du mange tips som gjør valget av bryllupsgave enklere.

Ønsker du hjelp til å sette opp en bryllupsliste så har vi laget en artikkel om dette for deg.

Ønsker du å få oversikt over alle butikkene som har bryllupsgaver så gå til vår overikt over alle bryllupsbutikker i Norge