Når brudepar skal lage sin bryllupsliste, kan det være mange ting som er litt uklart. My Wedding har laget en huskeliste med tips for å lage bryllupsliste, for å gjøre det prosessen enklere.

 

    1. Ta deg tid Begynn å kikk i god tid. Tenk nøye gjennom ønskene. Ikke glem å kose dere underveis.

    2. Begynn å samle Et bryllup er en fin anledning til å begynne å samle på et bestemt servise, en vinserie eller bestikk.

    3. Sett opp en liste med riktig verdi De fleste av oss er altfor beskjeden når det kommer til bryllupslister.  Gjestene dine kommer til å bli glad for at de kan gi deg en gave de vet du setter pris på. Våre butikkansatte har erfaring med dette og kan hjelpe dere. Husk å sette opp ønsker i ulike prisklasser, slik at alle som vil gi dere en gave kan finne noe som passer.
    4. Fyll på listen når den er nesten tom Er dere så heldig at gjestene bestiller så mange fine gaver at listen begynner å gå tom? Da er det bare å logge på eller stikke innom din nærmeste  butikk. Tenk praktisk: Kanskje dere kan legge til et par tallerkener, det er jo tenkelig at det knuses eller dere blir flere tilbords. Eller hva med et hverdagsservise i tillegg til festserviset du sikkert allerede har på listen?

    5.  Bryllupstorsdag Hver torsdag hele året har mange butikker ekstra fokus på bryllup. Der erfarne ansatte gir råd om alt fra gaver til borddekking til bryllupslister. La deg inspirere!

    6. Bestill time i butikk! Bestiller dere time i butikken på forhånd, garanterer vi at dere får personlig hjelp med å sette opp ønskelisten.
    7. Informer gjestene Når dere har laget en liste gjelder det å informere gjestene. Listen er lett tilgjengelig på nettsiden vår ved å legge inn navn bryllupsdato under søk i lister.
    8.  Del listen Bryllupslistene er lett å dele. Dere kan legge ut listen på Facebook og Twitter eller sende den per e-post. Lager dere egen blogg om bryllupet kan listen også publiseres 
    9. Gjenbruk listen! Etter bryllupet kan de gjenværende ønsker flyttes over til en vanlig ønskeliste. På den måten kan venner og familie fortsette å gi dere gaver som faller i smak, uansett anledning.
Det er flere kjeder som har bryllupslister  og det er ofte en fordel når du har gjester fra hele landet.