Vi tilbyr... ...deg hjelp til å finne din drømmekjole! Og alt av tilbehør du trenger som sko, slør, undertøy, smykker og hårpynt. Vi har også et stort utvalg selskapskjoler og ballkjoler til gjester og forlovere.

...merker som Mori Lee, Ladybird, Romantica, Phil Collins, Olivia Grace, Alfred Angelo og David Tutera.

...grafiske tjenester som invitasjoner, bordkort, takkekort osv. Her kan du sammen med oss komme frem til et eget og personlig design.

...damping av brudekjoler og selskapskjoler. Og rens av kjolen din!

...deg en ekslusiv pakke på din bryllupsdag. Mens førtseklasses stylister forvandler deg til en prinsesse damper vi kjolen din, serverer deg et lite måltid og roer nervene dine . Deretter følger påkledning og et kirke-og forlover kurs.

...gode råd og tips man ikke får nok av, og vi elsker å hjelpe deg med akkurat dette. Så kom gjerne innom oss for en hyggelig prat!






Ski Brudesalong

Jernbaneveien 6, 1400 Ski

Tlf: 64 87 91 00 | E-post | Nettside | Kart
Vi tilbyr - Brudekjoler av høy kvalitet. - Merkevarer side om side med mindre kjente merker. - Tips og råd og en hyggelig prat! Ski Brudesalong har også helt utrolige kjoler til mor, forlover, gjest og til fest! Våre brudekjoler finnes i absolutt alle størrelser. Vi setter stor yrkesstolthet i å finne rett passform og en kjole som passer deg og ditt bryllup. Vi har undertøy i alle størrelser, underskjørt til kjolen din, vi renser, damper og pynter. Vi har også belter, smykker, alt av hår accessorier, sko og en mengde slør. Velkommen til oss, med eller uten drømmekjolen din!