Samson Bakeri

Støperiv. 5, 2010 Strømmen

Tlf: | E-post | Kart
W.B. Samson A/S ble etablert i 1894 av Wilhelm Bismark Samson. I dag drives firmaet av 4. generasjons bakermester Morten Samson. 5. Generasjon ved Carl Fredrik og Per Christian jobber også i bedriften. Carl Fredrik er ansvarlig for butikkdriften, mens Per Christian som har tatt fagbrev i bakerfaget er produksjonssjef. De er klare for å føre tradisjonene videre. Kvalitet og håndverksmessig standard har alltid vært drivkraften hos Samson. Kun de beste råvarer fra håndplukkede leverandører benyttes og mange produkter lages fremdeles på ”den gode, gammeldagse måten”. Ferske egg, frisk frukt, fersk fløtekrem, ekte Jamaica-rum i napoleonsglasuren og de beste rosinene fra California er en selvfølge. Ikke sparer vi på kanelen i svingene på kanelbollene heller. Det skal kjennes på smaken at varene kommer fra Samson! Se en oversikt over våre butikker her: http://www.samson.no/index.php?main_page=page&id=2