Romantisk aften kr 1495 pr person, da får man aperitiff, 5 retters gourmetmiddag og overnatting i dobbeltrom, sen utsjekk, og deilig frokost. Hvis det er ledig ved innsjekk, lover vi fri oppgradering til superior rom, da får man badekar og balkong med vakker fjordutsikt med utsikt til solnedgangen.

Strand Hotel Fevik er et av de få gjenværende funkishoteller i Norge. Etter utbygging fremstår det vakre funkishotellet som et ledende hotell for kurs og konferanser, ferie og feiring. Arkitekturen i det moderne nybygget er reist i fullstendig harmoni med den historiske delen, og fra Sørlandets flotteste bankettsal nyter man utsikten til hav og myke sanddyner like utenfor dørene. Med en lekker velværeavdeling er dette trolig det nærmeste du kommer en "Middelhavsferie" i Norge.Helt siden 1937 har Strand Hotel Fevik fremstått som et eksotisk fristed i skjærgården. Hotellet har hatt en magisk tiltrekningskraft på mennesker fra fjern og nær, og flere kjente navn har gjestet hotellet og bidratt til spennende historier. Forfatteren Roald Dahl var stamgjest i over 30 år, sammen med sin Oscar-belønnede kone Patricia Neal.Hotellet drives med et lidenskapelig engasjement tilpasset vår tids krav til velvære og standard. Hos oss kan du forvente deg service, stimulans og et mangfold av opplevelser hvor du som gjest står i sentrum. 

Velkommen til en annerledes hotellopplevelse.






Strand Hotel Fevik

Fevik, 4870 Fevik

Tlf: 37 25 00 60 | E-post | Nettside | Kart
Mens omgivelsene på Strand Hotel Fevik gir rom for refleksjon, så gir spennende historikk særpreg og atmosfære. Hotellet rommer mange spennende historier om mennesker og hendelser som har bidratt til å gi hotellet sjel og karakter gjennom årene. Med vårt matprosjekt ’smak av historie’ hentes flere fortellinger frem. Her er kan du lese mer om historien og få en forsmak på noen kapitler i ’evenyret’. Som gjest på hotellet vil du bli servert flere gode fortellinger.