Flotte kaker fra Solbrød bakeri

Hos Solbrød kan du få alle typer kaker til ditt bryllup. 1 til 5 etasjer, kremkaker, sjokoladekaker, moderne bokskaker med fontant, Cupcakes eller mousse - og fromasjkaker - vi baker det du ønsker deg!

Hva med en romantisk bryllupskake med hvit marsipan, omgitt av kjempegode, kjempesøte hvite Cupcakes overdrysset med perler og hjerter?

Dette er din store dag, la oss ta oss av kakedetaljene, og hjelpe deg å skape noen av de små magiske øyeblikkene som du alltid vil huske.

"Vi er tilstede ved livets små og stroe anledninger!"






Solbrød bakeri

Kokstaddalen 49, 5257 Kokstad

Tlf: 55 52 52 80 | E-post | Nettside | Kart
Vi er tilstede ved livets små og store anledninger. Vi leverer nydelige bryllupskaker til festen din. Solbrød er blant Norges aller største håndverkskonditorier. Alle våre kaker er håndlagede, og vi har faglærte konditorer som står klare til å hjelpe dere med å få akkurat den kaken dere ønsker til den store anledninger. Vi har alle tradisjonelle kaker til festen, men også moderne bokskaker med trendy pynting og fondant istedenfor marsipan. Ønsker du en spesialdesignet kake lager vi dette også til deg. Ta kontakt med oss for mer informasjon. Se oss også på : www.facebook.com/solbrod og www.twitter.com/solbrod1