Kaker
Makroner: i tema fargen. (kan fryses inntil 3 mnd. http://www.passionforbaking.com/blog/2011/09/23/pink-macarons-with-love-from-paris/
Kransekake: finn / kransekake horn. Pyntes av line, Evt med sjokoladen rundt. Finn bilder
Cupcakes: bestilles eller lages selv, evt hjelp. Bunden på cupcakesene kan lagesmfør og fryses. Lag masse topping som påføres samme dag og ha en sukker figur som pynt, evt kuler som matcher Bryllupskaken
Bryllupskaken: tante, hvit med perler og bånd mellom hver etasje. Båndet skal være i samme farge som tema fargen. Blomster der båndet møtes. Disse skal matche brudebuketten og borddekorasjonene
Cakepops: http://www.passionforbaking.com/blog/2010/10/28/cake-pops-dessert-idee/
Lag kulene i god tid og frys dem ned, trekk dem i sjokolade og pynt dagen før, oppbevares debatten døgnet i kjøleskapet. Lag de i temafargen med hvite kule eller hvite streker¨
80 gjester = ca 10 kaker + bryllupskaken
Ostekake
Servietter med navn
