Sjekk disse tipsene for både morsomme og nyttige måter å dele bilder fra bryllupet på.

Før i tiden satt ofte brudeparet ut engangskameraer på bordene i bryllupet som de samlet inn i ettertid, og i ro og mak kunne fremkalle og se gjennom bildene i tiden etter den store dagen.

Dette kan nok fortsatt være en morsom twist, og mange av gjestene vil nok humre litt å ta i bruk de «gammeldagse» kameraene ganske fort.

Allikevel har teknologien kommet et stykke lenger og det finnes flere enkle måter å dele bilder med brudeparet fra bryllupsdagen på. Her har du et lite knippe forslag:

  • Instagram: Med denne fotoappen til bruk på iPhone eller andre smarttelefoner er det enklere enn noen gang å dele bilder med venner og kjente. Her kan du opprette din egen hashtagg, som gjestene bruker og som man kan søke opp i ettertid og se gjennom bildene. For eksempel #kariogola.
  • Dropbox: Dette er en app som kan brukes både fra PC/Mac, telefon og nettbrett. Mapper med bilder og videoer kan deles, og alt man trenger en e-postadresse bruden eller brudgommen bruker til sin private Dropbox-konto.
  • App: Med appen «The wedding snap app» kan gjestene logge inn med en Event-ID og dele bildene fra bryllupet via dette.
  • E-post: Man kan selvfølgelig også dele bildene via e-post ved å gi e-postadressen til bruden eller brudgommen til alle gjestene. Dette er nok den mest tungvinte løsningen, da det er begrensninger på hvor store vedleggene i en e-post kan være. Det må nok derfor mange e-poster til for å få delt alle de fine bildene fra bryllupet