Nytt år, nye brudekjoletrender! Enten du er på jakt etter en ekte prinsessekjole, noe mer bohemsk eller kanskje en klassisk og enkel variant, er vi sikre på at du vil finne deg en favoritt . Vi har tatt et dypdykk i de fineste brudekjolene 2024 og noen klare tendenser peker seg ut. Her er de mest markante trendene som er verdt å merke seg for deg som står brud i år. I følge My Weddings redaktør, er det ideelle tidspunktet å kjøpe din brudekjole fra åtte til ti måneder før bryllupet slik at du rekker å gjøre nødvendige tilpasninger. Å ha forhåndsinnsikt når det kommer til neste års brudemotetrender, kan vi hjelpe til å velge den riktige brudekjolen for deg.

Her kommer en del av trendene som My Wedding så på Bridel Week 2024:

 

Minikorte brudekjoler

Selv om minikjoler også har blitt brukt som brudekjoler etter vielsen tidligere, vil også bruder i 2024 velge kortere kjoler også for selve seremonien. De kortere brudekjolene gir en mer avslappet vibe, som beveger seg bort fra en tradisjonell silhuett til et mer moderne og chic. Hvis du elsker minikjole-looken, bør du vurdere å bruke den til seremonien din, hvis du ønsker en mer uformell eller en intim feiring. Ellers er minikjoler fortsatt perfekte som brudekjoler etter vielsen.

 

Brudekjoler med rosetter

Rosetter har gradvis gjort sitt comeback i moteverdenen, men det er virkelig i 2024 at vi ser denne Carrie-Bradshaw stilen gjøre seg bemerket i bryllupstrendene. Spesielt har Taylor Swifts Era-turné med sine fortryllede designere Nicole og Felicia, omfavnet rosetter i de kjolene de laget for Taylor. Enten det er et overdimensjonert rosettblomst motiver eller små silkerosetter  på brudekjolene så er denne Y2K-trenden kommet for å bli.

 

Brudekjole med rosetter

Brudekjole med rosetter
 

 

Store silkesløyfer

Silkesløyfer er ikke et ukjent element i bryllup, men i 2024 vil vi se flere overdimensjonerte silkesløyfer som tar brudemoten med storm. Sløyfer er klassiske, romantiske, elegante og tidløse og elsket av flere designere. Flere eksperter elsker brudekjoler med en overdimensjonert silkesløyfe på siden, toppet med folder i overdelen med en moderne vri.

Brudekjole med stor silkesløyfe

Brudekjole med stor silkesløyfe
 

 

Utradisjonelle brudedrakter

Bryllupsdagen din skal være et speilbilde av din personlige smak og stil. Så hvis du tiltrekkes av sterke linjer og unik skreddersøm så vil du elske de bryllupsdrakter som kommer i 2024. Mens hver designer under høstens New York brudemoteuke hadde sin tolkning av en 2024 bryllupsdress, var det bryllupsdrakten fra Ese Azenabor som virkelig fanget mange sin oppmerksomhet. En lav utringning dress med vintage skulderputene, med en overdimensjonert silkesløyfe foran. Det er den perfekte bryllupsdressen å bruke for et bryllup i rådhuset! Se øverste bilde for å se denne fantastiske brudedressen

 

 

Pasteller og blomstermotiver

Nytenkende bruder som ikke er på jakt etter en tradisjonell hvit kjole kan nå glede seg nå. Fra babyblå til myke rosa nyanser har 2024s brudekolleksjoner vist oss at flere designere eksperimentere med flere spennende farger. Pasteller er mer fremtredene for 2024, enn det vi har sett i tidligere kolleksjonermfor brudekjoler. Vi ser alt fra håndmalte blomster prydet på brudekjoler av Savin London, til de storslåtte og ofte broderte kjolene vist frem hos Ines Di Santo og Nadia Manjarrez. Selv om klassiske hvite brudekjoler helt sikkert aldri vil gå av moten, ser vi at pasteller er på vei opp som en stor trend for brudekjolene i 2024.

Brudekjoler pyntet med fjær

Flere brudekjoler for 2024 er inspirert av det magiske 20-tallet. Disse brudekjolene er perfekte som en hovedkjole eller som kjole nummer to i bryllupet. Hvis du vil være  midtpunktet i bryllupet ditt , så er en leken brudekjole pyntet med fjær, eller en stroppeløs korsettkjole med en kant pyntet med fjær riktige valget. Hvis du ønsker å gjøre en storslått entré, vurder en mer imponerende brudekjole med et stort og festlig slør med masse fjær.

Brudekjoler med fjær

Brudekjoler med fjær