hei :)
Vi har et stort ønske om et skikkelig fint bryllup der vi reiser sørover på et hotel og blir fra fredag til utpå dagen på søndag.
Om dette går i oppfyllelse, så blir det jo rimelig dyrt kan man si og det jeg lurer på er om du/dere har en liste over mange forskjellige hoteller/oppholdssteder i landet vårt som er pene, kanskje litt herskapelige av utsende men forskjellige ting man kan gjøre og der prisen ikke er helt uoverkommelig da det er snakk i kanskje hundre gjester :)
må jo selvsagt være kirke i nærheten, gjerne en pen. dette er ikke bestemt, For aller helst vil vi jo være her på vår hjemplass også, for å ha muligheten til å be alle våre venner til festen, problemet er bare at her rett og slett ikke er pene lokaler, di er stygge, gammeldagse, små vindu, fæle gardiner, dårlig oppgraderte osv. Vet ikke når bryllupet finner sted, men det blir ikke i 2014, mest sansynlig blir det sommeren 2015. vil bare vite av pene kirker og lokaler/hotell som vi kan se litt på :)

Hei Silje

De hotellene vi kan anbefale med bryllupslokaler er Lysebu i Oslo-området, så har du ærverdige Refnes Gods utenfor Moss, Engø Gård i Vestfold er også et flott alternativ. Når du kommer med hundre overnattingsgjester så får du sikkert en hyggelig pris også. Alle disse hotellene er kjent for sin flotte atomsfære. Bilde er fra Engø Gård og tatt av Fotograf Trine Bjervig

Mitt Bryllup