Skal du gifte deg og bor i Larvik så finnes det en brudesalong i Larvik sentrum. Hos Brudesalongen i Larvik ankommer det nye kjoler fra alle de mest kjente designerne bl.a. Pronovias, Morilee, Lillian West, Sincerity, SweetheartCosmobella, Papillion by Modeca. Ønsker du mer informasjon om brudesalonger i Larvik så kan dere gå til vår oversikt over brudesalonger i Larvik og Vestfold. Brudesalongen i Larvik har god personlig service og hyggelig atmosfære.

Brudsalongen i Larvik har Pronvias brudekjoler og ønsker du mer informasjon om Pronovias sine brudeskjoler for våren 2019 så kan du gå videre på denne linken. Her finner du også video med visning av alle brudekjolene fra Pronovias vårkolleksjon 2019.

Modeca brudekjoler er også en del av Brudesalongen i Larviks utvalg og her kan du lese mer om Modeca brudekjoler eller se visningene av Modeca brudekjole koleksjon våren 2019.

Det er mange merker å velge mellom når det gjelder brudekjoler og noen av de meste kjente er Pronovias, Modeca, Sadoni, Lady Bird og Maggie Sottero. Provensia er fra Spania og lanserer to kolleksjoner i året, nå er vårkolleksjon 2019  til Pronovias Brudekjoler kommet og her er video fra visningen.  For ikke å glemme Maggie Sotteros brudekjoler for våren 2019.

Bor du nærmere Tønsberg så er kanskje Sjuls Brudesalong i Tønsberg et mer naturlig valg for deg. Sjuls Brudesalong ligger midt i Tønsberg Sentrum og er lett å finne. For å få mer informasjon om brudesalong i Tønsberg  finner du på denne linken.

Ønsker du å få oversikt over alle brudesalongene i Vesfold så kan du gå til denne linken.