My Wedding har over 800 bryllupsbutikker og bryllupslokalerlokaler i Stavanger og Norge og du kan finne alle bryllupslokalene i ditt distrikt på denne siden eller du kan gå til oversikten over for hele Norge under butikker. Klikk på linken i teksten nedfor for å finne lokale brudesalonger, bryllupsbutikker og brullupslokaler i Stavanger

I Stavanger finner vi Brudesalongen i Stavanger som har både Sadoni og Modeca, som dere finner ommtalt i vår del om brudekjoler under insprirasjon. Hvis du ønsker å se lanseringen av alle brudekjolene for våren 2019 fra Modeca så kan du bruke denne linken.

I Bryne finner du brudekjolesalongen Maria Schei og de fører Modeca og Pronovias som vi også har omtalt under inspirasjonsdelen brudekjoleseksjon.  På Modeca finner du link til deres 2019 visning. Ønsker du å se visningen av vårkolleksjonen 2019 til Pronovias så bruker du denne linken.

Det er mange merker å velge mellom hos brudekjolebutikkene i Stavanger og noen av de meste kjente er Pronovias, Modeca, Sadoni, Lady Bird og Maggie Sottero. Provensia er fra Spania og lanserer to kolleksjoner i året, nå er vårkolleksjon 2019  til Pronovias Brudekjoler kommet og her er video fra visningen. Ønsker du se visningen av Modeca brudekjoler fra våren 2019så har vi også denne . For ikke å glemme Maggie Sotteros brudekjoler for våren 2019.

Ønsker u få oversikt over alle bryllupsmessene i Stavanger så har vi en oppdaret liste over alle arramenentene på vår side

Klikk på denne linken for å finne lokale brudesalonger og bryllupsbutikker i Stavanger og Rogalnd

Ønsker du å delta på bryllupsmesse og brudeseminar i Stavanger så vil det bli arrangert på Charlottenlund Gjestehus i februer.