Har du forlovet deg og leter etter gifteringer i Stavanger eller Rogaland, så kan vi hjelper deg med å finne den rette gullsmed som tilbyr gifteringer i Stavanger.. My Wedding har oversikt over alle gullsmedene i Stavanger og Rogaland som tilbyr bryllupsringer og forlovelsesringer. Det finnes nesten uendelige muligheter! Gult gull, hvitt gull, roségull, kombinasjon av flere farger? Noen par ønsker at herreringen er noe bredere enn dameringen, andre velger samme bredde på begge ringene. Mange bruder liker å ha en diamant i ringen sin. De fleste opplever at en ring som er buet innvendig er mest behagelig å ha på fingeren.

Man kan godt inngravere søte ord og kjælenavn på utsiden av gifteringen, slik at alle kan se hva man har skrevet. Det er lov å være original og romantisk, og det skal synes på gifteringen! 

Det har blitt vanligere at bruden får en giftering med en diamant, mens mannen fortsatt foretrekker stenløs ring. 

Gullsmeder som tilbyr gifteringer i Stavanger

I Stavanger finner du flere dyktige gullsmeder som kan hjelpe deg med å finne riktig bryllupsringer og forlovelsesringer. På Amfi Madla kjøpesenter finner du Bjørklund som har lang erfaring med bryllupringer. I Stavanger  sentrum finner du gullsmed Kluge som er et godt alternativ til Bjørklund og som ligger i Stavanger sentrum.

Gullsmed Kirsti Kluge ligger i Søregaten 11 i sentrum av Stavanger og tilby gifteringer og forlovelsesringer.  Her finner du brudesmykker og gifteringer fra gullsmeder og smykkedesignere fra inn- og utland. På verkstedet produserer de egne smykker etter kundens ønske og behov. de kommer også gjerne med forslag til design og utrykk om det er ønskelig. Nye og moderne smykker skapes av gamle og tradisjonsrike håndverksteknikker.

I Stavanger sentrum finner du også gullsmed Bernhard Hansen. I mer enn 110 år har Gullsmed Bernhard Hansen holdt til i Stavanger sentrum. Hos oss har håndverkstradisjonene og ekspertisen blitt videreført gjennom fire generasjoner gullsmeder. Berhard Hansen har ekspertisen til å finne den rette bryllupsringen eller forlovelsesringen. Bernhard Hansen holder til i Kirkegaten 3 og åpner kl 10.00 hver dag .

 

Gifteringer og forlovelsesringer i Stavanger

Klikk her for å få oversikt over alle lokale gullsmeder i  som leverer gifteringer i Stavanger og Rogaland