My Wedding har over 800 bryllupsbutikker og bryllupslokalerlokaler i Oslo og Norge og du kan finne alle bryllupslokalene og bryllupsbutikkene i ditt distrikt på denne siden eller du kan gå til oversikten over for hele Norge under butikker. Klikk på denne linken for å finne lokale bryllupsbutikker

Er den andre bryllupslokaler i Oslo du leter etter så gå til vår oversikt over bryllupslokaler i Oslo.

Har du ikke funnet den riktige brudekjolen så kan Din Brudesalong i Oslo være et alternativ. Brudesalongen ligger på Majorstuen i Oslo. Her har du et stort utvalg og kunnskapsrike medarbeidere som kan hjelpe deg å finne den riktige brudekjolen. My Wedding har oversikt over 800 brudesalonger og bryllupbutikker i Oslo og resten av Norge.

Det er mange merker å velge mellom hos brudekjolebutikkene i Oslo og noen av de meste kjente er Pronovias, Modeca, Sadoni, Lady Bird og Maggie Sottero. Provensia er fra Spania og lanserer to kolleksjoner i året, nå er vårkolleksjon 2019  til Pronovias Brudekjoler kommet og her er video fra visningen. Ønsker du se visningen av Modeca brudekjoler fra våren 2019så har vi også denne . For ikke å glemme Maggie Sotteros brudekjoler for våren 2019.

Ønsker u få oversikt over alle bryllupsmessene i Oslo så har vi en oppdaret liste over alle arramenentene på vår side

Den 16.02.2019 blir det bryllupsmesse og brudeseminar på Hotel Continetal i Oslo fra kl 13.00 -16.00 og her vil Norges beste bryllupsplanlegger gi deg tips og råd for å planlegger ditt bryllup. Oslos fremste brudesalong vil vise dere brudekjoler og gjennomgå de siste brudekjoletrendene. For å melde deg på deg på bryllupsmessen og brudeseminaret på Hotel Continetal så klikk på linken.

Den 27. oktober fra kl 13.00 - 16.00 Norges største bryllupsmesse bli arrangert i Oslo sentrum og her blir det brudeshow hvor vi viser brudeskjoler fra de fremste brudekjolemerkene i Norge. Det vil bli over 40 utstillere hvor du får en store bredde i utstillere. I tillegg vil Norges fremste bryllupseksperter ha et brudeseminar hvor du får alle tips og råd for å planlegge det perfekte bryllup.

Tidlig i 2019 vil det komme to bryllupsmesser til i Oslo sentrum og disse blir lagt ut når de er klare.

Ønsker du å få oversikt over alle bryllupsmessene i Oslo så gå til denne oversikten