Bor du i Oslo og har planer om å gifte deg. Hvis du fortsatt letter etter den riktige brudekjolen. My Wedding gir den en unik mulighet til å finne alle de beste brudekjolebutikkene i Oslo, hvor du kan finne den perfekte brudekjolen til ditt bryllup. My Wedding har over 800 bryllupbutikker og du kan finne alle butikkene i ditt distrikt nederst på denne siden eller du kan gå til oversikten over butikker for hele Norge.

Brudekjolebutikkene har et godt utvalg av brudekjoler både for de som ønsker å kjøpe, og for de som ønsker å leie. For enkelte kan det også være en idè å reise til f.eks. København for å se på utvalget der eller en tur i Oslo by. 

Når man gifter seg iså er brudekjolen veldig viktig og derfor blir det avjørende å finne riktig brudesalong i Oslo. I Oslo sentrum finner du mange brudesalong hvor du kan finne din brudekjole.

My Wedding har oversikt over alle brudesalongene i My Weddings oversikt over bryllupsbutikker.

På Majorstuen i Oslo finner du Diin Brudesalong som har et bredt utvalg av brudekjoler og har dyktige medarbeidere. I sentrum finner du Brudekjolen som ligger i Prinsensgate. På Frogner ligger det en brudesalong og du finner en i Sandvika sentrum.

På Frogner finner du White By Green som du blir bedre kjent med i videoen hvor han presenterer de siste brudekjoletrende

Det er mange merker å velge mellom når det gjelder brudekjoler og noen av de meste kjente er Pronovias, Modeca, Sadoni, Lady Bird og Maggie Sottero. Provensia er fra Spania og lanserer to kolleksjoner i året, nå er vårkolleksjon 2019  til Pronovias Brudekjoler kommet og her er video fra visningen. Ønsker du se visningen av Modeca brudekjoler fra våren 2019 så har vi også denne . For ikke å glemme Maggie Sotteros brudekjoler for våren 2019.

For å finne nærmeste brudesalong i Oslo, så klikk på denne linken så kommer du til oversikten over alle salongene i ditt område.