My Wedding gir deg oversikt over de 10 beste bryllupslokalene i Oslo området. Her kan du gå videre inn på det bryllupslokalet du i Oslo ønsker eller gå til vår oversikt over alle bryllupslokler i Oslo og Akershus.

Ekebergrestaurantren er en av de beste bryllupslokalene i Oslo med sin fabtastiske utsikt over Oslo fjorden. Har lang erfaring med bryllup og kan hjelpe deg med mye av selve bryllupsplanleggingen. For å lese mer om Ekebergrestauranten og får å se video om dere muligheter for bryllupslokaler så klikk på linken.

Video med bryllupslokaler fra Ekebergrestauranten i Oslo

 

Oversikt bryllupslokaler Oslo

Hotel Continental

Hotel Continental ble bygget i år 1900 og drives nå av fjerde generasjonen av samme familie. Enten dere ønsker en intim middag med de nærmeste eller en storslagen bryllupsfest, kan Hotel Continental lage det perfekte bryllup for dere. Når hver minste detalj teller, er det trygt å vite at noen tar hånd om dem. Hotellet kan tilby unike bryllupslokaler, erfarne hovmestere, skreddersydde menyer, blomsterdekorasjoner, bryllupssuite og personlig rådgivning.

 Ønsker du å lese mer om Hotel Continental så har vår redaksjon skrevet en egen artikel om dette flotte bryllupslokale og deres suiter.

 

Gamle Museet

Ønsker du å feire din spesielle dag i sentrale, men usjenerte lokaler? Med stilfulle rom som har huset mye av Norges mest verdifulle kunst, er Gamle Museet det perfekte lokalet for et bybryllup. Takhøyden i lokalet og den store plassen gjør at man får en unik ramme rundt den store dagen. Gamle Museet samarbeider med bryllupsplanleggere, designere, vin- og matleverandører for å kunne tilby deg et drømmebryllup. På Gamle Museet får du et skreddersydd opplegg slik at dagen blir akkurat slik dere ser for dere.

Gamle Museet selskapslokaler

Gamle Museet selskapslokaler

 

Ekebergrestauranten

Ekeberg restauranten er perfekt for små familiebrylluper, og har også lokaler for de som ønsker større  bryllup. De kan arrangere bryllup med 160 gjester hvis dette er ønskelig.. Ønsker du tradisjonelt eller eller mer uformelt, sommerstid eller vinterbryllup,- slik kan de skreddersy en dag som passer for dere..De kan hjelpe til med alt fra vielse hos oss, blomster, musikk, transport, overnatting, fotografering og det meste man måtte ønske. På selve dagen kommer dere til dekket bord, og nyter sted, mat, drikke, og atmosfære sammen med gjestene deres, og går hjem når dere er mette av inntrykk. Deres personale sørger for alt av oppdekking og nedrigging, i tillegg til personlig service både i planleggingsfasen og på selve dagen.

 

Stratos

Stratos – også kalt byens tak – ligger på toppen av Folketeaterbygningen på Youngstorget midt i Oslo. De har flotte lokaler som kan brukes til konferanser, messer, bryllup og andre selskap. En av grunnene til at Stratos er et av Oslos mest populære bryllupsslokaler er den fantastiske takterrassen som omkranser lokalet. Herfra får du en helt unik utsikt over hele hovedstaden, med Oslofjorden, Holmenkollen og marka i det fjerne. 

 

 

Gamle Losjen

Gamle Losjen har bryllupslokaler passende til selskaper fra 10 og helt opptil 500 gjester. Deres kjøkken kombinerer tradisjon og trend i sitt arbeide, og sammen med et profesjonelt og serviceinnstilt personale sikrer de våre gjester en helt spesiell opplevelse i en helt spesiell atmosfære. I  1. etasje finnes et rikt utvalg av saler og salonger – unik atmosfære og fleksibilitet er felles for alle. Med en majestetisk tone gir Strangersalen det rette utgangspunkt for selskaper på opp til 140 gjester, med alt man trenger av tekniske fasiliteter. Et rikholdig utvalg i mat og vin lar deg inspirere til en herlig smaksopplevelse. Øvrige saler kan romme 10 til 50 gjester.

Store Sal er verdenskjent for sin gode akustikk, sine rike dekorasjoner og en lang tradisjon med banketter og ball. Her gis det en unik mulighet til å kombinere gastronomiske og musikalske nytelser. Vi bidrar med gode innspill og de rette kontaktene. Gamle Losjen  tilbyr vi lang erfaring og bra lydteknisk utstyr for å gi optimale lydforhold. Kombinasjonen av disse mulighetene gjør at Store Sal også brukes til prestisjetunge konserter og kongresser med nasjonale og internasjonale utøvere og deltagere.

 

Gamle losjen

Gamle losjen

Gamle losjen selskapslokaler

 

Oversikt over alle bryllupslokaler i Oslo

Ønsker du å gå direkte til My Weddings oversikt over alle bryllupslokaler i Oslo og området rundt så klikk deg inn på linken i teksten

 

Oversikt bryllupslokaler Akershus

Ønsker du å gå direkte til My Weddings oversikt over alle bryllupslokaler i Akershus og området rundt så klikk deg inn på linken i denne teksten