Er du gifteklar men ikke funnet brudesalongen, hvor du kan kjøpe brudekjole i Oslo? My Wedding gir deg oversikt over alle brudesalongene i Oslo og her får du en innføringen om de beste brudesalongene i Oslo. My Wedding har oversikt over 800 brudesalonger og bryllupsbutikker i Oslo og hele Norge. Foto: Fra White By Green Frogner

I Oslo finner du fem brudesalonger og det er en brudesalong i Sandvika. Disse har forkjellige typer brudekjoler og forskjellige stiler i sine valg av brudekjolekolleksjoner.

Brudesalonger på Frogner

Her får du oversikt over alle brudesalongene på Frongner som ligger på Oslo vest. På Frogner finner du White By Green som drives av Marcus som har lang erfaring bra brudekjolebransjen. White by Green fører blant annet brudekjoler fra Sadoni, La Sposa  og TSH. Hos White By Green får du god service og de tar seg god tid når dere har prøvetime.  White by Green har åpent alle dager fra kl 10.00 untatt søndager. Adressen til deres brudesalong er Briskebyveien 38.

 

Brudesalonger på Majortuen

Ønsker du å finne en brudesalong på Majorstuen så har vi to brudesalonger her som du kan velge mellom.


 foto: bilde av Sadoni Brudekjoler

 

Brudesalongen Sadoni.

Det norske brudekjolemerket ble startet av designerparet Trude og Hamid Sadoni i 2003 da de returnerte til Oslo etter å ha studert og arbeidet flere år i Paris. Nå har de salonger i Oslo og Stavanger,og kjolene selges også i flere andre land som blant annet Tyskland og Paris.

Brudekjoledesigneren Hamid viser frem en av sine korte kjoler som blir mer og mer stuerent å gifte seg i også her i kalde Norge. De to har fokus på å designe kjoler som skal være lette, brukervennelige, av god kvalitet, og med elegante detaljer.

- Blondene på kjolene våre er fra samme leverandør som blant annet Dior bruker, og dette med gode stoffer er noe som er svært viktig, sier Hamid

Sandoni har sin egen brudesalong på Majorstuen hvor du kan treffe Hamid Sadoni som er designeren bak kjolemerke sammen med sin ektefelle. Er du interessert i designerkjole og skal ha noe helt spesielt så er Sadoni det rette valget. De har åpent alle dager untatt mandager og onsdager. Ønsker du mer informasjon om Sadoni så har vår redaktør skrevet en eget artikkel om dette brudekjolemerket.

Ønsker du å få veibersrivelse eller mer detaljert rundt åpningstider hos Sandoni så finner du det her.

Diin Brudesalong på Majorstuen

Diin brudesalong holder til sentralt på Majorstuen og er lett tilgjengelig for alle som også må ta kolletivt Diin Brudesalong har brudekjoler fra kjente leverandører og designere som: Emma Charlotte, Olvi`s, Enzoani (inkl Blue  og Beautiful), Lady Bird (også for Curvy Brides), Modeca, Mori Lee, Roland Joice, Victoria Jane og Villais.

Videre har Diin Brudesalong unike designer-brudekjoler fra kjente designere som: Jenny Packham, Anna Kara, Savin, Cymbeline og Nicole. Brudekjolene fra disse designerne er det kun to brudesalonger i hele norge som fører.  White By Green er eneste frittstående brudesalong har Sadoni brudekjoler og ønsker du å se den siste brudekjole kolleksjonen for 2020, så kan du lese mer om Sadoni brudekjoler og se video om vårkolleksjonen på denne linken.

Brudekjoler du ikke finner andre steder! Din har spesialitetene innen bohemsiden,  ønsker du kjoler med det lille ekstra finner du de her hos Diin. Alle bruder er unike og har forskjellige tema for sitt bryllup.

Diin brudesalong har Lady Bird brudekjoler og ønsker du å se den siste brudekjole kolleksjonen for våren 2020, så kan du lese mer om Lady Bird brudekjoler og se video om den siste kolleksjonen på denne linken. Ønsker du å se den siste brudevisningen fra Modecca så finner du denne her.

Modeca brudekjoler er også en del av Brudesalongen  Diins utvalg og her kan du lese mer om Modeca brudekjoler eller se visningene av Modeca brudekjole kolleksjonen.

Ønsker du å få veibersrivelse eller mer detaljert rundt åpningstider hos Diin brudesalongså finner du det her.

Brudesalong i Oslo sentrum

I Oslo sentrum finner du Brudekjolen og de er en av brudesalongene i Oslo som fører Pronovias brudekjoler. Pronovias som er en av de største og mest kjente brudekjolemerkene i Norge.

Ønsker du å se brudekjolene fra Pronovias i  og hvilke brudesalonger i Oslo som har dette i sine salonger.

Ønsker du å få veibesrivelse og åpningerstider for alle brudesalongene i Oslo så får du oversikt over dette her.

Hvilke brudekjolemerker finnes i Oslo

Det er mange merker å velge mellom når det gjelder brudekjoler i Oslo og noen av de meste kjente er Pronovias, Modeca, Sadoni, Lady Bird og Maggie Sottero. Provensia er fra Spania og lanserer to kolleksjoner i året. 

Vi har tatt et dypdykk i de fineste brudekjolene 2020 og noen klare tendenser peker seg ut. Her er de mest markante trendene som er verdt å merke seg for deg som står brud i år.

 

1: I full blomst!

Brudekjoler med blomstermotiv blomsterprint blomster

Brudekjoler med blomstermotiv blomsterprint blomster

Brudekjoler med blomstermotiv blomsterprint blomster

 

 

Til venstre Enzoani, til høyre fra toppen: Anna KaraSt. Patrick La Sposa og Ella Rose.

Blomstermønsteret er en tydelig trend denne sesongen! Mange av blondene har tydelig blomstermotiv og vi ser også en del kjoler med påsydde blomsterdekorasjoner.

2: Klassiske ballkjoler

ballkjoler, brudekjoler, store kjoler,

ballkjoler, brudekjoler, store kjoler,
Ballkjoler, brudekjoler, store kjoler,

Øverst Ella Rose, nederst fra venstre Sadoni og Rebecca Ingram.

Er du blant dem som elsket å gå i prinsessekjoler som liten, er det tid for å følge drømmen på ny. Den klassiske ballkjolen er tilbake for fullt. Store skjørt med stroppløse overdeler er det mange av i 2020. Skjørtene har gjerne en typisk A-form.

3: Lag på lag med tyll

tyll brudekjoler lag på lag

tyll brudekjoler lag på lag
Tyll brudekjoler lag på lag

Til venstre Pronovias Atelier, til høyre Wtoo by Watters.

Det er ikke mange anledninger i livet vi kan ha så store skjørt som på bryllupsdagen! Så hvorfor ikke ta den helt ut? Det er fullt mulig i år, tyllskjørtet har nemlig fått en oppgradering denne sesongen. De største skjørtene i år ligger lagvis med tyll og former fantastiske kreasjoner.

Tips nog råd for å velge brudekjole og brudesalong

Vår redaksjon har skrevet mange inspirerende artikler om valg av brudekjoler og brudesalonger og vi samlet alle disse i en artikel hvor du kan plukke de temaene og inspirasjonsområdene du ønsker for brudekjoler. Vi har også omtalt de fleste brudekjolemerker som selges i Norge og du kan se presentasjon av de siste brudekjole visningene under www.mywedding.no/inspirasjon.

Oversikt over alle brudesalonger i Oslo og i Norge

My Wedding har gjort det enklere å finne alle brudesalongene i Oslo og hele Akershus.

Her får du oversikt over lokaliseringen og åpningstider til alle brudesalongene i Oslo.

Ønsker du se oversikt over alle brudesalongene i Oslo så kan du gå til My Weddings oversikt over alle brudesalonger i Oslo området.