My Wedding har over 800 bryllupsbutikker og bryllupslokalerlokaler i Lillestrøm og Norge og du kan finne alle bryllupslokalene i ditt distrikt på denne siden eller du kan gå til oversikten over for hele Norge under butikker. Klikk på denne linken for å finne lokale bryllupsbutikker Klikk på denne linken for å finne lokale bryllupsbutikker

My Wedding gir den en unik mulighet til å finne alle de beste brudekjolebutikkene i Lillestrøm, hvor du kan finne den perfekte brudekjolen til ditt bryllup. My Weddding har over 800 bryllupbutikker og du kan finne alle butikkene i ditt distrikt nederst på denne siden eller du kan gå til oversikten over butikker for hele Norge.

Det er mange merker å velge mellom når det gjelder brudekjoler og noen av de meste kjente er Pronovias, Modeca, Sadoni, Lady Bird og Maggie Sottero. Provensia er fra Spania og lanserer to kolleksjoner i året, nå er vårkolleksjon 2019  til Pronovias Brudekjoler kommet og her er video fra visningen. Ønsker du se visningen av Modeca brudekjoler fra våren 2019så har vi også denne . For ikke å glemme Maggie Sotteros brudekjoler for våren 2019.

Nå er man godt igang med  bryllupsmesser i Oslo og Akershus.. Her blir det mange spennende utstillere på bryllupsmessene, stor brudevisning, underholdning og  mulighet til å se på de viktigste bryllupstrender. Skal du velge brudekjole så er bryllupsmessene i Oslo er godt sted å starte.

På Losby Gods blir det arrangert bryllupsmesse den 23.09.2018 og her får dere se mange spennende bryllupskjoler og mange ustillere. For å melde deg på bryllupsmesse på Losby Gods klikk på linken.

For å finne de lokale brudesalongene og bryllupbutikkene på Lillestrøm gå til denne linken.