My Wedding har over 800 bryllupsbutikker og bryllupslokalerlokaler i Bergen og Norge og du kan finne alle bryllupslokalene i ditt distrikt på denne siden eller du kan gå til oversikten over for hele Norge under butikker. Klikk på denne linken for å finne lokale bryllupsbutikk eller for å finne oversikt over alle bryllupsmesser i Bergen.

I Bergen sentrum finner du tre brudesalonger som fører forskjellige brudkjoler og tilbehør til brudeantrekket. Brudehuset er en av de elste brudesalongene i Bergen og i tillegg har du Atelier V og Belle Amie. Flere av disse brudesalongene vil deltapå brudemesser i 2019 og for å gå til oversikten over byllupsmesser og brudeseminarer i Bergen.

For å finne den riktige brudekjolen og brudesalongen i Bergen så gå inn på denne linken så får du oversikt over alle bryllupslokaler og bryllupsbutikker i Bergen.

Klikk på denne linken får å få oversikt over alle   bryllupsbutikkene i Bergen og Hordaland

Det er mange merker å velge mellom hos brudekjolebutikkene i Bergen og noen av de meste kjente er Pronovias, Modeca, Sadoni, Lady Bird og Maggie Sottero. Provensia er fra Spania og lanserer to kolleksjoner i året, nå er vårkolleksjon 2019  til Pronovias Brudekjoler kommet og her er video fra visningen. Ønsker du se visningen av Modeca brudekjoler fra våren 2019så har vi også denne . For ikke å glemme Maggie Sotteros brudekjoler for våren 2019.

I februar 2019 vil det bli arrangert brudeseminar i Bergen og da vil en lokale brudesalong vise frem det siste innen brudekjoler. Gå til oversikt over brudeseminar og bryllupsmesser i Bergen for påmelding.