Er du fra Bergen eller Hordaland og leter fortsatt etter brudekjolen du skal ha i brylluppet ditt? My Wedding gir den en unik mulighet til å finne alle de beste brudesalongene i Bergen, hvor du kan finne den perfekte bryllupskjolen til ditt bryllup. My Wedding har over 800 bryllupbutikker og du kan finne alle butikkene i Bergen nederst på denne siden eller du kan gå til oversikten over butikker for hele Norge.

Når man gifter seg i kirken, er det mest vanlig å gifte seg i tradisjonell kremhvit eller hvit brudekjole. Dette er ikke et krav, og man kan gjerne bruke mer farger! Mange velger også bunad, og det er også et vanlig valg ved borgerlig vielse. Dersom man gifter seg i utlandet, velger mange en litt enklere løsning, som en pen drakt, en enkel brudekjole. Dette har ofte noe med selve reisen å gjøre – å pakke en brudekjole eller en bunad i kofferten er ofte ikke så enkelt! Man bør også tenke på at bagasjen kan bli borte underveis, og at man bør frakte vielsesantrekket som håndbagasje! En bunad eller en nyinnkjøpt brudekjole er en dyr investering, så man bør tenke på å ta en tilleggsforsikring når man er ute og reiser. 

Ved valg av brudekjole, er det også viktig å tenke ut hvordan man ønsker at selve dagen skal være! Omgivelsene bør stå i stil med valg av antrekk. 

Tradisjonelt skal man også tenke litt ekstra på hva man har under brudekjolen akkurat denne dagen! Hvorfor ikke la dagens forventning avspeile seg fra innerst til ytterst! 

Det er mange merker å velge mellom når det gjelder brudekjoler og noen av de meste kjente er Pronovias, Modeca, Sadoni, Lady Bird og Maggie Sottero. Provensia er fra Spania og lanserer to kolleksjoner i året, nå er vårkolleksjon 2019  til Pronovias Brudekjoler kommet og her er video fra visningen. Ønsker du se visningen av Modeca brudekjoler fra våren 2019så har vi også denne . For ikke å glemme Maggie Sotteros brudekjoler for våren 2019.

Brudesalong i Bergen

I Bergen sentrum finner du flere brudesalonger som har valgt litt forskjellig stilarter. Det er mange merker å velge mellom når det gjelder brudekjoler og noen av de meste kjente er Pronovias, Modeca, Sadoni, Lady Bird og Maggie Sottero. Provensia er fra Spania og lanserer to kolleksjoner i året, nå er vårkolleksjon 2019  til Pronovias Brudekjoler kommet og her er video fra visningen. Ønsker du se visningen av Modeca brudekjoler fra våren 2019så har vi også denne . For ikke å glemme Maggie Sotteros brudekjoler for våren 2019.

I Bergen sentrum finner du tre brudesalonger som fører forskjellige brudkjoler og tilbehør til brudeantrekket. Brudehuset er en av de  brudesalongene som har vært lengst i Bergen og i tillegg har du Atelier V og Belle Amie.. 

Brudesalong på Sotra

Belle Amie Brudesalong finner du i Langbakken 31 på Sotra og har åpent alle dager fra kl 10.00 untatt mandag og søndag. Belle Amie har brudekjoler fra Modecca, White One, Lady Bird og Maggie Sottero.

Atlier V liogger midt i Bergen sentrum. Daglig leder for brudesalongen Atlier V har 3-årig utdannelse fra Handelshøyskolen i Bergen og 3 år fra Esmod Moteskole. Hennes første egenproduserte brudekolleksjon bestod av 62 unike brudekjoler og ble lansert høsten 1999. Dette ble begynnelsen på Atelier V som brudesalong. Atelier V flyttet fra Kong Oscarsgate til Kolstien 2 i Oktober 2014. Hos Atelier V finner du brudekjoler fra Fara Sposa og Jenny Pacham.

Den 02.03 kan du få mer informasjom om de siste brudekjoletrendene på Bryllup og brudeseminar på Legenes Hus i Bergen. For påmelding og mer informasjon gå til denne linken.

For å få oversikt over alle brudesalonger som selger brudekjoler i Bergen så klikk på denne linken