Ønsker du å finne de beste bryllupslokalene i Bergen og Hordaland området. My Wedding har over 800 bryllupsbutikker og bryllupslokalerlokaler og du kan finne alle bryllupslokalene i Bergen på denne siden eller du kan gå til oversikten over alle bryllupslokalene i Bergen under butikker i menyen Selskapslokale for ditt bryllup, julebord eller selskap i Bergen og omegn med nydelig mat i vakre omgivelser.

Ønsker du å gifte deg på Legenes Hus et godt alternativ som ligger i trivelige Bergen. Her er det mye sjarm og gir flotte rammer for et bryllup.I Bergen sentrum ligger flere flotte bryllupslokaler og de finner du på vår oversikt over bryllupslokaler i Hordaland..

Bryllupslokaler Bergen sentrum

Legenes Hus 

Det finnes knapt en flottere ramme rundt et bryllup i Bergen enn Legenes Hus på Kalfaret. De lyse stuene i den gamle villaen fra 1869, gir en følelse av høytidsstemt samvær. Vi kan dekke til både store og små selskaper og våre kokker setter sammen en meny tilpasset dine ønsker. Lokalene er veldig godt egnet til bryllupslokaler. Til bryllup kan man  dekke festbord til 100 bryllupsgjester. Underetasjen har rom for 140 gjester til middag og møtelokaler for 80 personer.Legenes Hus ligger i et flott hageanlegg med utsikt over Bergen. Huset og hagen er solrik med gode muligheter for å ta imot gjester, lufte seg etter middag og selvfølgelig det perfekte sted for å ta bryllupsbildet

 

Bryllupslokaler utenfor Bergen

Bjørnefjorden Gjestetun

De store øyeblikkene i livet, som et bryllup, fortjenes å feires slik at de blir til gylne øyeblikk som lever lenge etter at feiringen er over. Maten står i høysete ved store anledninger. På Bjørnefjordens kjøkken lages maten fra grunnen av, med omhu, dyktighet og kreativitet. Deres kjøkkensjef og hennes mannskap sørger for ganens fryd, og de dekker og pynter bordet, lufter vinene, tenner i peisen, og alt annet du måtte ønske. Gjestetunet har 30 rom, og vi har flere forskjellige lokaler, hvert med sitt særpreg, med kapasitet for inntil 100 personer. For mer informasjon om Bjørnefjordens Gjestehus gå til denne linken.

Oversikt over alle bryllupslokaler i Bergen eller Hordaland

For å få oversikt over alle bryllupslokalene som det er mulig å leie til i Bergen og Hordaland så gå til My Weddings oversikt over alle bryllupslokaler HER