Fra band til DJ. Vi gir deg tipsene til hvordan fikse musikk til bryllupet.

Har du tenkt på hva slags musikk du skal ha i ditt eget bryllup? Det finnes flere alternativer å velge mellom, så her er det bare å velge og vrake. 

Livemusikk til festen

Tradisjonelt er det live-band som har vært valget til norske brudepar, men det blir mer og mer vanlig med DJ. Det viktigste er at dere velger det som passer dere best. Et band kan være en mer samlende opplevelse, men vil i noen tilfeller oppleves som vel intenst hva angår lydnivå. Har dere budsjett til det så kan det jo gå an å booke begge deler, en DJ som starter kvelden og et band litt senere når alle er motiverte til det.

Underholdning til middagen

Noen velger også å ha egen underholdning under middagen, nemlig taffelmusikk. Her kan det også passe med DJ, men mer tradisjonelt er nok en pianist. Internasjonalt ser man at det er vanlig med musikalsk underholdning under mottakelsen, det er jo tross alt her førsteinntrykket skapes. Musikk kan godt være et tema i seg selv i ditt bryllup -velg musikken som er personlig for dere. 

Bookingbyråer får jobben gjort

Orker ikke å ta stilling til å finne et band eller en DJ? Her er noen nyttige linker til bookingbyråer som arrangerer musikk til bryllup. 

Taffelmusikk er deilig stemningsmusikk for enhver anledning. Taffelmusikk.no gir deg både jazz med piano eller gitar, latinomusikk, rolig pianospilling eller afrikanske rytmer. Klikk her for å gå til siden.

 Trenger du en DJ til bryllupet ditt? DJ Booking Norge har de flinke DJene som skal til for å skape god stemning. Klikk her for å gå til siden. 

Også Bryllupmusikk.no finner den perfekte DJen til bryllupsfesten deres. De ønsker at dere skal slappe av og la dem ta seg av det tekniske. Klikk her for å gå til siden. 

Bryllupdj.no har 30 års erfaring med musikk til bryllup og selskaper. De kan også by på programleder og artist Vegard Thomas Olsen og den originale Dj Dan, Thomas Giebelhausen (parodiert i Torsdag kveld fra Nydalen). Klikk her for å gå til siden.