Pronovias som er en av de fremste brudehusene i verden, viste frem kolleksjonen for sine brudekjoler i 2024. Her er det mye inspirasjon å hente.

Ved Redaksjonen

 

Pronovias som er en kjent spansk produsent av brudekjoler og selskapskjoler. De har mer enn 50 års erfaring med design og produserer elegante og unike brudekjoler til kvinner verden over. Pronovias har et eget designhus for brudekjoler og det kommer mange spennende brudekjoler fra dem i 2024.

Pronovias Cruise er Pronovias egen haute couture-kolleksjon for 2024. Kjolene er av høyere kvalitet og har høyere pris enn resten av Pronovias standardkolleksjon. Designeren av denne kolleksjonen er Alessandra Rinaudo.

 

Alessandra Rinaudo på brudevisning

Alessandra Rinaudo på brudevisning
.

Allesandra har en lidenskap for luksuriøs design og design av brudekjoler. Ved å designe sin første kolleksjon for Atelier Pronovias er en drøm som realiseres for meg, sier hun.  

 

 

Vera Wang er kjent for sin unike tilnærming til brudekjole design, hvor hun ofte bryter med tradisjonelle normer og introduserer elementer av moderne mote. Hennes design er kjent for å være elegante, sofistikerte, og ofte med en kant av avantgarde. Gjennom samarbeidet kombinerer Vera Wang sin kreative visjon med Pronovias' produksjons- og distribusjonsnettverk. Dette partnerskapet har som mål å gjøre Wangs designerkjoler mer tilgjengelige for et bredere publikum, samtidig som man opprettholder høy kvalitet og eksklusivitet.

 

 

  

Brudekjolen i Oslo  og Tessem Brudesalong i Trondheim er noen av stedene i Norge som fører Pronovias . Ønsker du å se flere brudekjoler fra Pronovias Cruise koleksjon kan du følge denne linken.

Her er andre brudesalonger som fører Pronovias:

  • Brudekjolen i Oslo
  • Kristins Brudesalong i Oslo
  • Elegant Mote- og Brudesalong i Kristiansand
  • Brudehuset i Bergen
  • Maria Schei i Bryne
  • Fru Tjernsli på Råholt