Sorrento

Sorrento og Amalfikysten er det perfekte stedet for å erklære sin kjærlighet og love hverandre evig troskap!

Sorrento ligger idyllisk til på kalksteinsklippene helt i den sydlige ende av Napolibukten. Italienske bryllup  tilbyr bryllup i Sorrento i romantiske omgivelser i en gammel klosterhage.. Rett sør for Napoli ligger en gammel gresk handelsby på en klippe over havet. Fra byen kan du ta en båt til Capri, om du vil menges med de aller rikeste. Byen var også badeby for romerne.

I byen finner du utrolig koselige restauranter, små steder med utrolig utsikt som serverer både nydelig espresso og deilig vin, små gater med gode muligheter for shopping og en finfin oppbygget bademulighet. Et godt tips er å ta en tur ned til havnen hvor fiskerne fortsatt leverer dagsfersk fisk til de små restaurantene.

I tillegg må dere selvfølgelig drikke den lokale limoncella, en sitronsnaps. Ikke at du får noe særlig valg siden den kommer sammen med maten på alle restauranter. Det blir heller ikke noe særlig mindre romantisk av at det er minst tre-fire bryllup i byen daglig på sommeren.

Skulle dere bli lei det avslappende livet i solen enten langs strandkanten eller ved bassenget, har Sorrento og området rundt masse spennende å tilby. Få med dere Pompeii, Vesuv, Capri, Ischia, Napoli, Positano og Amalfi.