My Wedding har sett på de siste trendene for bryllup og gir deg en total oversikt over de største trendene internasjonalt

Bruk av frager:

Farvel til det minimalistiske og elegante hvite bryllupet, og si hei til fargene i tiden som kommer!

I 2024 vil det være populært å bruke alle de sterke fargene og fargetonene til blomster, brudepiker, kjoler, dekorasjoner og til og med brudekjolene! Ingen farger er å foretrekke - så lenge de er sterke og klare i uttrykket. Vil du ha en mer forsiktig versjon av fargetrenden? Så bruk pastellfarger sammen med den minimalistiske hvite for et mykere og mer diskret bruk av farger.

 

Miljøbevisste bryllup:

Når du skal arrangere et bryllup, følger det ofte med mange ting - dekorasjoner, konfetti, gaver, invitasjoner, skilt, bordkort, bordnummer. Mye av det kan ikke resirkuleres, da det ofte er laget for en bestemt bryllup. Det har utvilsomt en høy pris for kun å bruke i et bryllup - og også for miljøet. Her kan det være smart å leie mye av det du trenger til bryllupet.

Miljøvennlige bryllup blir mer og mer populært over hele verden, og det miljøbevisste brudeparet finner flere og flere miljøvennlige alternativer til det klassiske bryllupet. De vil ikke gå inn på detaljer for partiet sitt, men finner i stedet andre måter å gjøre ting på.

Her er noen eksempler på hva det kan være:

Bruk resirkulert papir til invitasjonene, eller vær ekstra kreativ med miljøvennlig skinn eller tre

Lag en digital invitasjon i stedet for en trykt

Bli enig med blomsterhandleren din om at du vil ha miljøvennlige og sesongbaserte blomster fra nabolaget.

Bruk vegetariske / veganske retter på menyen 

Bruk sugerør av papir eller stål til alle drinkerI stedet for å be om gaver, kan du be gjestene dine om å donere et beløp til en miljøbevisst veldedighet

 

Spiselige blomster:

Noen blomster smaker like godt som de ser ut, og derfor har de spiselige blomstene blitt så populære for bryllup. Man kan fryse dem til isbiter, bruke dem i drinker, ha dem i salater eller få dem på toppen av en vakker dessert.

Det er en unik måte å bringe blomster til bryllupet og skape en hyggelig atomsfære.

 

Alternative bryllupskaker:

Dette er en helt ny trend, som dukker opp på Instagram og andre steder på nettet. Brudepar erstatter ganske enkelt bryllupskaken med et tilbehør med deilige oster, kjøtt, kjeks, nøtter og frukt. Pannekaker og smultringer er også fortsatt populære alternativer til den tradisjonelle bryllupskaken.

 

Mikrobryllup:

For brudeparet som ønsker et mer intimt og budsjettvennlig bryllup, har det blitt veldig moderne med mikrobryllup. De er miljøvennlige, rimelige, uformelle og mye lettere å planlegge (bare det med den enkle planleggingen er hovedgrunnen til at dette er den mest populære bryllupstrenden)

 

Ekstravagante kjoler:

De elegante og enkle brudekjolene må vike for årets kjoletrend! Det er de virkelig "ballkjoler", store ermer, sterke farger, mange lag og ville sko som er populære i 2024. Blonder, sløyfer, fjær, paljetter, steiner og perler kommer også godt med.

Så ikke hold igjen når det gjelder å finne en brudekjole for 2024!

Lyset for bryllupsfesten

Det er ingen tvil om at dette ikke er en ny trend, men derfor vil den fortsette ut i 2021. Det er veldig vanlig at brudeparet legger mange lyskjeder, lykter og blokklys rundt til festen sin - det gir et helt eventyrlig eventyr og koselig atmosfære. Du kan pifte opp selv det mest kjedelige og triste rommet med mange lys og lyskjeder. Tenk gjerne utenfor boksen her - bruk evt. lysekroner og lysestaker rundt stedet. LED -skilt med bilder eller sitater er også en moderne måte å bruke lys på.

Enkel brudefrisyre:

Myke, romantiske frisyrer har vært populære en stund nå, og det vil fortsette ut i 2021. Vi kommer til å se store, myke krøller med et naturlig utseende, og  hestehalen vil også være mye.

Temabar:

Ingenting vil noen gang kunne erstatte den tradisjonelle baren, men temabarer - spesielt Gin & Tonic og Prosecco - blir mer og mer moderne. Her er utvalget ikke så stort, men du kan presentere mange forskjellige varianter, og så kan gjestene hjelpe til med å blande og blande sin egen favorittcocktail. Å blande din egen drink er en morsom og aktiv måte for gjestene å delta på.