Marrakesh, med sine fargerike souker, storslåtte palasser og romantiske hager, er en bryllupsdestinasjon som lokker brudepar fra hele verden med sin unike blanding av kultur, historie og eksotisk sjarm.

Å velge Marrakesh som sted for deres spesielle dag betyr å dykke inn i en verden av fortryllende skjønnhet og uforglemmelige opplevelser. 

 

Magisk arkitektonisk skjønnhet

Marrakesh er kjent for sin fascinerende arkitektur, fra de majestetiske riadene til de overdådige palassene. Byen tilbyr et mangfold av fantastiske steder for bryllup, fra tradisjonelle marokkanske riader med intime gårdsplasser til luksuriøse hoteller med utsikt over Atlasfjellene. Brudepar kan velge mellom en rekke imponerende steder, hver med sin egen unike karakter og sjarm.

 

Tradisjonelt Marokkansk bryllup

For de som ønsker en autentisk opplevelse, kan et tradisjonelt marokkansk bryllup være veien å gå. Slike bryllup er en ekstravaganse av farger, musikk og tradisjonelle ritualer. Ceremonien kan inkludere en "zaffa" - en musikalsk prosesjon med trommeslagere og dansere som leder bruden og brudgommen til bryllupsstedet. 

Kulinarisk reise

Marokkansk mat, kjent for sine rike smaker og eksotiske krydder, er en essensiell del av bryllupsfeiringen. Bryllupsmenyen kan omfatte klassikere som tagine, couscous og pastilla, sammen med et utvalg av lokale søtsaker og myntete. Å innta et måltid under stjernene i en sjarmerende riad er en romantisk opplevelse som vil fortrylle alle gjestene.

Fotografiske muligheter

Marrakesh tilbyr fantastiske fotomuligheter. Fra de historiske gatene i Medinaen til de majestetiske landskapene i ørkenen, gir byen en perfekt bakgrunn for bryllupsbilder. Par kan fange sin kjærlighet mot bakgrunn av byens rike kulturarv og naturlige skjønnhet.

 

Planlegging og logistikk

Planlegging av et bryllup i Marrakesh krever oppmerksomhet til detaljer, spesielt hvis du planlegger fra utlandet. Det er viktig å jobbe med lokale bryllupsplanleggere som kjenner byen godt og kan hjelpe med alt fra stedvalg til catering og dekorasjoner. Vær også oppmerksom på været; Marrakesh kan være svært varmt om sommeren.

 

Topp 5 bryllupslokasjoner i Marrakech

Palais Namaskar

Kjent for sin vakre arkitektur, er Palais Namaskar et unikt bryllupssted. Palais Namaskar mottar ofte forespørsler om fotoshoots, men det er kun mulig hvis du er gjest der. Områdene er rett og slett nydelige, og gjestene dine vil bli imponerte fra det øyeblikket de ankommer. De har perfekte områder for en utendørs seremoni, cocktailtime, mottakelse ved bassengene, og et flott danseområde.

Villa Taj

Villa Taj spesialiserer seg på arrangementer og bryllup! Det er det de gjør, så du kan være sikker på at bryllupet ditt vil være godt organisert ned til minste detalj, og de er forberedt på å håndtere eventuelle siste-liten-kriser. Deres utendørs seremoni-sted er ren magi, og du kan nyte cocktailtimen på taket med utsikt over Atlasfjellene. Det er mange steder for vakre bilder, og det ligger nær Agafay-ørkenen hvis du ønsker noen portretter der.

Lodge K

Lodge K er et annet sted som er perfekt hvis du ser etter et nøkkelferdig bryllup. De vil håndtere hver eneste detalj, helt ned til dine invitasjoner og gavene til gjestene. Områdene er nydelige og deres catering er noe av det beste! Lodgestilen til dette stedet er også veldig unik.

Jnane Tamsna

Beliggende rett i Marrakech Palmeriae, er boutiquehotellet Jnane Tamsna et fantastisk alternativ for bryllupssted. Etter en vakker utendørs seremoni, kan gjestene dine nyte en middag ved levende lys på et langbord satt i en olivenlund med tradisjonell marokkansk underholdning. Den marokkanske arkitekturen og de vakre områdene skaper en perfekt bakgrunn for et destinasjonsbryllup i Marrakech.

Beldi Country Club

Beldi Country Club er et annet luksussted som helt sikkert vil glede. Det er et av de mest populære bryllupsstedene i Marrakech, og med god grunn! Områdene er rett og slett nydelige sammen med et fantastisk drivhus, rosehager og tradisjonell marokkansk arkitektur.

 

Å gifte seg i Marrakesh er ikke bare en feiring av kjærlighet, men også en opplevelse av en rik kultur og storslåtte tradisjoner. Med sin unike kombinasjon av eksotiske landskap, historisk arkitektur og fargerike tradisjoner, tilbyr Marrakesh et bryllup som er like uforglemmelig som selve ekteskapet. Her kan brudepar skape minner som varer livet ut, omgitt av den magiske atmosfæren i en av verdens mest sjarmerende byer.